Site icon TLIFE

Demure: 5 σύνολα κατευθείαν από τα catwalk για να κατανοήσεις το νέο trend!

Το demure είναι αυτή την στιγμή η πιο hot λέξη σε αναζητήσεις στην Google. Μόδα, ομορφιά, ψυχολογία, deco σε όλα τα επίπεδα του lifestyle το demure φαίνεται να έχει βρει τον χώρο του.Εμείς σήμερα θα προσπαθήσουμε να αποκωδικοποιήσουμε τι σημαίνει για το ντύσιμο μας το νέο αυτό viral που ακούς συχνά τις τελευταίες εβδομάδες.

Όταν μιλάμε για demure στη μόδα εννοούμε το σοφιστικέ, διαχρονικό στιλ που έχει και ένα old money αέρα. Πώς ήταν η πλειοψηφία των συλλογών για τη σεζόν fw 2024; Ακριβώς αυτό! Μπορεί το φετινό καλοκαίρι να ξεκίνησε ως brat summer από το τραγούδι της Charlie xcx δίνοντας το σύνθημα να κάνεις ότι θες χωρίς να σε νοιάζει τι θα πουν οι άλλο, πολύ γρήγορα όμως  εκθρονίστηκε από το «demure».

Σε πλήρη αντίθεση με το brat, το να είσαι demure σημαίνει να είσαι σεμνός! Το demure στιλ είναι διακριτικό δεν είναι φανταχτερό και αυτός που το υιοθετεί ξέρει πολύ καλά την θέση του.

Θα λέγαμε ότι αν θες το στιλ σου να είναι demure θα πρέπει να κάνεις ένα συνδυασμό από quiet luxury αισθητική και preppy style. Επειδή όμως τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιστάσεις ας δούμε 5 demue runway look που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις την τάση.

 Givenchy -Photo by Handout/Getty Images

Wool αέρινα ρούχα σε σοφιστικέ παλέτα και πολυτελή κοσμήματα είναι απαραίτητα σε μία demure γκαρνταρόμπα.

 Bottega Veneta -Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

 

Δερμάτινα αξεσουάρ και «ήσυχη» παλέτα χρωμάτων δημιουργούν ένα demure look.

Max Mara-Picture by: / SplashNews.com

Statement πανωφόρια με καθαρές γραμμές και dark colors είναι η επιτομή του demure cover.

Tommy Hilfiger-Picture by: / SplashNews.com

Tαγέρ και flat shoes για young demure style

 Christian Dior – Picture by: / SplashNews.com

Πολυτελή υφάσματα και elegant κομμάτια που δίνουν demure style στην εμφάνιση σου.

 

 

© 2024 tlife.gr