Site icon TLIFE

Kαπιτονέ πανωφόρια: Τα αγαπημένα φθινοπωρινά  jacket που τώρα έχουν μεγάλη ζήτηση

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου και τα κομμάτια που θα καθορίσουν την επόμενη σεζόν έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται. Τις προηγούμενες δύο σεζόν τα καπιτονέ πανωφόρια έκαναν αισθητή τη παρουσία στο  street style των απανταχού fashionistas. Από εκεί που είχαμε συνηθίσει μόνο τις καμπαρντίνες και τα παλτό  ξαφνικά εμφανίστηκαν τα εν λόγω πανωφόρια, πολύ γρήγορα από χρηστικά fashion items έγιναν τάση.Κάτι ήξερε η Βασίλισσα Ελισάβετ που τα λάτρευε!

Τα καπιτονέ πανωφόρια είναι ιδανικά και για την μεταβατική περίοδο, κατά την οποία ο καιρός μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε δηλαδή ΤΩΡΑ!

Οι γήινες αποχρώσεις, όπως το καφέ το μπεζ και το χακί, είναι οι πιο δημοφιλείς και έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις. Το τέλειο με αυτό το πανωφόρι είναι ότι έχει υφή πιο ελαφριά  από τα puffer μπουφάν του χειμώνα και το φοράς άνετα από τώρα, γι αυτό και είδαμε μία κατακόρυφη αύξηση στις πωλήσεις του.

Όσο για το πώς να τα φορέσετε, τα κορίτσια της μόδας χρησιμοποιούν τα δικά τους styling tips   για να δώσουν φθινοπωρινό αέρα στα σύνολα τους με αυτό το must have jacket!

 

 

© 2024 tlife.gr