Site icon TLIFE

Long shorts: Το σοφιστικέ μήκος που ταιριάζει σε όλες!

Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώντας το street style καταλαβαίνουμε ότι τα long shorts είναι αναπόφευκτα και οι stylers είναι οι πρώτες που το έχουν καταλάβει. Πιο ευέλικτα από τα κλασικά σορτσάκια και πιο cool από τις talilored βερμούδες αυτό το σχέδιο προσαρμόζεται αβίαστα στην καθημερινότητα σου.

 

 Μην το πολυσκέφτεσαι λοιπόν και αφέσου στην άνεση και το αεράτο στιλ που έχουν τα long shorts.

 

Tα long shorts  αγκαλιάζουν αβίαστα σε όλα τα σωστά σημεία ενώ αποτελούν πρόταση για όλα τα στιλ είτε είσαι sporty girl είτε είσαι πιο fashionable. Ενώ οι μακριές βερμούδες ήταν παλαιότερα αποκλειστικά αγαπημένες μόνο των skateboys  τα long πλέον φοριούνται από όλες τις fashionistas! Φέτος τα trends ήταν πολλά:  Bermudas, Jorts, culottes, capris, ό,τι θέλετε ανάμεσα τους και τα long shorts που μας βολεύουν αφάνταστα.

Miu Miu- Picture by: / SplashNews.com

Μπορεί η  Miuccia Prada να τα έβαλε πρώτη  στην πασαρέλα αλλά και άλλοι σχεδιαστές όπως ο  Thom Browne επέλεξαν αυτό το σχέδιο για να ανανεώσουμε επιτέλους το summer city style μας πέρα από τα κλασικά σορτσάκια και τις βερμούδες.

Η αναζήτηση του κατάληλου long shorts για την καθεμία δεν είναι δύσκολη υπόθεση . Το βασικό είναι να βρεις το μήκος που σε κολακεύει και μετά το ύφασμα που προτιμάς. Υπάρχουν τζιν και υφασμάτινα ώστε να διαλέξεις αυτό που θες.

 

Το μόνο σίγουρο είναι οτι τα long shorts ανήκουν στα ρούχα που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις αυτό το καλοκαίρι και…στιλιστικά!

© 2024 tlife.gr