Site icon TLIFE

Mini, midi ή maxi; Ποιες φούστες είναι in-fashion αυτή την σεζόν;

Η φούστα αποτελεί ένα staple της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Είναι ένα διαχρονικό κομμάτι του ντυσίματος μας, φοράμε όλο το χρόνο, έχει πολλά διαφορετικά στιλ και 24hour ύφος.

Φέτος η φούστα έχει την τιμητική της, με πολλούς σχεδιαστές να μας παραδίδουν υπέροχα skirt runway look και να βάζουν ξανά την φούστα στα must του χειμερινού στιλ. Δεν είδαμε κάτι εντελώς καινούργιο ( η αλήθεια είναι αυτή) αλλά είδαμε πολλά διαφορετικά σχέδια για να βρει η καθεμία το στιλ που ταιριάζει σε εκείνη.

Ας ανακαλύψουμε τις τάσεις στις φούστες της σεζόν πριν βγεις για shopping ώστε να εμπνευστείς και κυρίως να ενημερωθείς.

Μidi φούστα

Saint Laurent/Picture by: SplashNews.com

Εδώ έχουμε πολλές εκδοχές, αυτή όμως που μας έκανε πολύ εντύπωση ήταν η ριγέ από το show του Saint Laurent . Το style αυτό το έχεις ( και πολύ καλά κάνεις)  συνδυάσει με office looks αλλά σκέψου την με μπότες και ένα πουλόβερ. Ισως έτσι την φορέσεις φέτος περισσότερο.

Μaxi

@hoskelsa

To maxi μήκος έκανε δυναμικό comeback τις τελευταίες σεζόν και πέρα από τις φούστες το βλέπουμε φέτος και σε παλτό.Το μήκος φοριέται πια όλη την ημέρα με snekers ή με μποτάκια και δεν κρατάς την μακριά σου φούστα μόνο για βραδινές εμφανίσεις.

Δερμάτινες

Bottega Veneta/Picture by: SplashNews.com

Με berry αποχρώσεις πέρα από το κλασικό μαύρο που έχουμε συνηθίσει στα δερμάτινα items, oι δερμάτινες φούστες θα δίνουν πάντα ένα edgy αέρα στα σύνολα σου.

Διάφανες

Miu Miu /Picture by: SplashNews.com

 

Ο οίκος Miu Miu τις συνδύασε με ζακέτες και jacket κάνοντας το preppy look να δείχνει πολύ…2024! Ακολουθώντας την μεγάλη τάση του nude που ήδη κάνει θραύση στα φορέματα δεν θα έλειπαν και οι διάφανες φούστες από τα winter trends.

Full skirt

Dior /Picture by: SplashNews.com

Kλασική γραμμή με σύγχρονα μοτίβα. Ο οίκος Dior συνδύασε full skirts με πουκάμισα και head pieces προτείνοντας μας το πιο σοφιστικέ look με φούστα.

Super mini

Valentino/Picture by: SplashNews.com

Στο  Valentino το mini άλλαξε και έγινε super mini φέροντας αυτό το μάλλον τολμηρό trend μεσα στην καρδιά του χειμώνα. Εmbellished ή tailored οι φούστες με αυτό το μήκος είναι από τα trend που θέλουμε πολύ να δοκιμάσουμε.

Metallics

 Photo by Christian Vierig/Getty Images

Πέρσι είχαμε τα ασημένια παντελονια φέτος ερχονται οι ασημένιες φούστες. Κοίτα με το στιλ που έχει κάνει η Emily Sindlev την φοράς και στην δουλειά. Οπότε μην είσαι αρνητική και δώσε σε αυτή την λαμπερή φούστα μία ευκαιρία.

© 2024 tlife.gr