Pinko τσάντες – Δείτε ποια μοντέλα θα είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν

Τα τελευταία χρόνια οι Pinko τσάντες κατακτούν όλες και περισσότερες θαυμάστριες, αφού ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό έχει τουλάχιστον ένα κομμάτι στην ντουλάπα του. Αν είστε στη μερίδα του πληθυσμού που δεν έχουν τσάντα Pinko, τότε σίγουρα έχετε ψάξει έστω μια φορά στη ζωή σας να αγοράσετε.

Και με το δίκιο σας! Οι Pinko τσάντες είναι όμορφες, με υπέροχα ζωηρά και φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερες λεπτομέρειες. Το design τους είναι χαρακτηριστικό και πρωτότυπο, σχεδιασμένο για γυναίκες με στυλ!

Pinko τσάντες – Τα μοντέλα που θα ξεχωρίσουν

Οι Pinko τσάντες μπορεί να είναι πιο κομψές και να δίνουν την εντύπωση ότι είναι κατάλληλες μόνο για επίσημες περιστάσεις, ωστόσο αυτό είναι μύθος. Αποτελούν ίσως από τις λίγες τσάντες που ναι μεν είναι κομψές – και θα μπορούσες να τις φορέσεις σε ένα γάμο – αλλά ταυτόχρονα συνδυάζονται άψογα με καθημερινά outfits, δίνοντας έναν αέρα casual chic στο σύνολό σου.

Το σήμα κατατεθέν της Pinko και αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει, είναι φυσικά η απίστευτη ποιότητά της. Τα μοντέλα της Pinko ακολουθούν πάντα τις τάσεις και αποτελούν statement.

Ανακαλύψτε pinko τσάντες στο Epapoutsia

Τα μοντέλα που θα ξεχωρίσουν και φέτος, είναι φυσικά τα κλασικά κομμάτια με το φυσικό δέρμα και χρώματα που καθηλώνουν. Κίτρινο και φούξια είναι τα χρώματα που θα φορεθούν περισσότερο, μαζί με το μπλε φυσικά. Αλυσίδες και τρουκς θα έχουν και φέτος την τιμητική τους, χαρίζοντάς μας υπέροχες εμφανίσεις γεμάτες στυλ!

Η μεταλλική αγκράφα Love Birds Diamond Cut – χαρακτηριστικό του brand – δεν θα λείπει από καμία τσάντα, τονίζοντας τη μοναδικότητα και την υψηλή ποιότητα που διαθέτουν οι τσάντες αυτές.

Τα μοντέλα δέρματος καπιτονέ, θα πρωταγωνιστήσουν φέτος για άλλη μια φορά, αφού πλέον έχουν γίνει must. Επίσης νέες προσθήκες που θα φορεθούν πολύ πέρα από το κλασικό σχήμα, είναι εκείνες σε σχήμα μισοφέγγαρου όπως θα δείτε και παρακάτω.

Τα μοντέλα Pinko που θα λατρέψετε

Τσάντα Pinko Love Mini Puff σε χρώμα κίτρινο από φυσικό δέρμα, θα συνοδεύσει τέλεια κάθε σας καθημερινή εμφάνιση για φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Ιδανική για casual εμφανίσεις, μπορείτε εύκολα να την συνδυάσετε με το τζιν σας και ένα T-shirt για ένα casual chic αποτέλεσμα. Συμπληρώστε με τα αγαπημένα σας Nike sneaker και δημιουργήστε εμφανίσεις που θα μείνουν αξέχαστες!

Τσάντα Pinko Aika Clutch Mini σε υπέροχο, ζωηρό και φωτεινό φούξια χρώμα, από φυσικό δέρμα και αποσπώμενη αλυσίδα για εμφανίσεις που όλοι θα θυμούνται!

Τσάντα Pinko Love Mini Half Moon σε neutral γκρι χρώμα, για εσάς που θέλετε να αποκτήσετε ένα κλασικό κομμάτι. Η συγκεκριμένη έχει ιδιαίτερο design σε σχήμα μισοφέγγαρου και μπορείτε να την κρατήσετε όλες τις ώρες της ημέρας!

Τσάντα Pinko Love Click Mini σε χρώμα λευκό από φυσικό δέρμα, με τρουκς, θα δώσουν αέρα φινέτσας και στιλ σε κάθε σας εμφάνιση! Η χρυσή αλυσίδα, οι λεπτομέρειες και το ιδιαίτερο λογότυπο της Pinko, την κάνουν αναπόσπαστο κομμάτι κάθε σύχρονης και δυναμικής γυναίκας!

Η μεταλλική αγκράφα Love Birds Diamond Cut έχει γίνει πλέον statement, αναδεικνύοντας κάθε τσάντα Pinko! Αποκτήστε σήμερα την δική σας και δημιουργήστε ακαταμάχητες εμφανίσεις!

 

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164