Site icon TLIFE

Retro bikini: Τα σχέδια που θυμίζουν pin-up girls σίγουρα ξεχωρίζουν στην παραλία!

Tα σχέδια στα μαγιό είναι μία πολύ προσωπική υπόθεση και η κάθε μία έχει το δικό της αγαπημένο! Σήμερα αφού έχουμε κάνει διάφορα αφιερώματα στα bikini και τα ολόσωμα θα ασχοληθούμε με μία άλλη μεγάλη κατηγορία που είναι τα retro.

@chloelecareux

Οι ultra θηλυκές γραμμές των 50s έχουν επιστρέψει τα τελευταία χρόνια και μοιάζουν να καθιερώνονται στο στυλ της παραλίας. Το σλιπ είναι πάντα ψηλόμεσο, ενώ στο επάνω μέρος μπορείτε να επιλέξετε triangle cut ή στράπλες σουτιέν.

 

Το ψηλόμεσο fit που έχει αυτός ο τύπος μαγιό παρέχει μεγαλύτερη κάλυψη από το τυπικό bikini καθιστώντας το εύκολη επιλογή για όσες αναζητούν ένα πιο safe beach look.

 

Tα retro μαγιό  με vintage αισθητική, σαν να αυτά που φορούσαν στο παρελθόν τα pin-up girls παραμένουν κάθε σεζόν ψηλά στα swimwear trends.  Prints, μονοχρωμίες, έντονες ή ουδέτερες αποχρώσεις είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα συναντήσεις και φέτος

Αυτά τα τέλεια σχέδια που  αντλούν έμπνευση από εμβληματικές εποχές του παρελθόντος έχουν κυριαρχούν και φέτος στις παραλίες και αν δεν είσαι fan ακόμη ίσως έχει έρθει ο καιρός να δοκιμάσεις και εσύ ένα retro μαγιό!

© 2024 tlife.gr