Slogan t-shirt: Η Kaia Gerber επαναφέρει ένα trend που όλες έχουμε λατρέψει στο παρελθόν

Η Kaia Gerber, γνωστή για την αγάπη που έχει στα βιβλία αποφάσισε να το κάνει…slogan και βρήκε τον καλύτερο τρόπο!Χθες το βράδυ, η Kaia φόρεσε βγήκε στην Νέα Υόρκη με τον φίλο της, Austin Butler και φόρεσε ένα slogan t shirt που τα έλεγε όλα! . Το μοντέλο και η ηθοποιός επέλεξε ένα μπλε t shirt που είχε τυπωμένο το εξής slogan: «Έλα στο σπίτι μου. Έχω υπέροχα βιβλία».

(Photo by Gotham/GC Images)

Η Kaia άφησε το slogan t shirt να κλέψει την παράσταση και το συνδύασε με ίδο χρώμα basic παντελόνι και μπαλαρίνες.  Να πούμε κάπου εδώ ότι η Kaia Gerber έχει ιδρύσει ήδη από την εποχή της καραντίνας μία λέσχη βιβλίου όπου συζυτά με τους ακόλουθούς της συζητά μοντέρνους τίτλους όπως το «Martyr!» του Kaveh Akbar και κλασικά μυθιστορήματα όπως το «Let Me Tell You What I Mean» της Joan Didion. Το μπλουζάκι με το σλόγκαν της τώρα  σίγουρα βγάζει ακόμα περισσότερο νόημα!

(Photo by Gotham/GC Images)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LOEWE (@loewe)

Τα slogan t shirt  είναι επίσης της μόδας τελευταία με κορυφαία στιγμή το μπλουζάκι «I Told Ya» της Loewe που έγινε η de facto στολή της περιοδείας Τύπου των πρωταγωνιστριών της ταινίας Challengers.Με τα slogan t shirt σίγουρα πετυχαίνεις μία stylish εμφάνιση ενω  μπορείς εύκολα να ενημερώνεις τους άλλους… τι απολαμβάνεις να κάνεις!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164