Site icon TLIFE

Slouchy Overall: Το casual item που φορούν τώρα οι fashionistas – και έχεις σίγουρα κι εσύ σε κάποια αποθήκη!

Μια στο τόσο, οι A-listers φορούν κάτι αναπάντεχο, που όλοι νομίζαμε ότι ανήκει στο παρελθόν και πως δεν θα το βάλουμε ποτέ ξανά, και μέσα σε μια στιγμή το επαναφέρουν στο προσκήνιο, μετατρέποντάς το ξανά σε τάση. Το έχουμε δει να γίνεται πολύ συχνά αυτό, δεν συμφωνείς; Ανεβάζουν μια φωτογραφία στα social media, περπατούν στο κόκκινο χαλί ή κάποιος παπαρατσικός φακός αποθανατίζει την off-duty εμφάνισή τους. Και μπουμ! Και εμείς μετά τρέχουμε στις αποθήκες και τα πατάρια και ψάχνουμε για αυτό το item, που συνηθίζαμε να το φοράμε πριν καμιά δεκαετία αλλά μετά το κρύψαμε γιατί πιστεύαμε ότι είναι πασέ. Κι όμως, η μόδα είναι ρόδα, γυρίζει, κι όλα μπορούν να ανατραπούν. Ένα τέτοιο item είναι και η τζιν σαλοπέτα.

Οι κολλητές φίλες, Kendall Jenner και Hailey Bieber, φόρεσαν μια τέτοια σαλοπέτα τις προηγούμενες ημέρες, κάνοντάς την να δείχνει εξαιρετικά κομψή και να μοιάζει με το super cool κομμάτι που όλες πρέπει να έχουμε στις κρεμάστρες μας τώρα. Έτσι, για την ιστορία, τα slouchy overalls είχαν την τιμητική τους στα 90s, χάρη στο grunge style που τότε μεσουρανούσε αλλά και εκεί γύρω στο 2010 φοριόντουσαν ξανά και ξανά. Μετά χάθηκαν. Ξεχάστηκαν. Και ξαφνικά τώρα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους.

Την περασμένη Τετάρτη, 10 Ιουλίου, η Kendall Jenner ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα καρουζέλ από τις διακοπές της. Ανάμεσα σε φωτογραφίες με μικροσκοπικά μπικίνι και παραλίες, η Kendall φαίνεται να έχει επισκεφτεί παρέα με την αδερφή της, Kylie, ένα εργαστήρι κεραμικής. Για αυτή την περίσταση, το νεαρό μοντέλο επέλεξε μια oversized, τζιν σαλοπέτα σε κρεμ απόχρωση, την οποία είχε συνδυάσει με πράσινο top – τέλειος χρωματικός συνδυασμός, αν μας ρωτάς – και γυαλιά ηλίου.

Από την άλλη, η εγκυμονούσα Hailey Bieber φαίνεται να φορά ξανά και ξανά την άνετη, τζιν σαλοπέτα της – ενδεχομένως για πρακτικούς λόγους – αλλά το κάνει με τόσο στυλ… Εκείνη την έχει επιλέξει στο κλασικό, μπλε χρώμα του τζιν και την έχει σετάρει με λευκό, cropped top, χρυσούς κρίκους και ένα crochet καπέλο στο χρώμα της φράουλας.

Ψήφο εμπιστοσύνης στο slouchy overall δίνει και η Sara Jessica Parker αυτή την περίοδο. Ή να πούμε καλύτερα η Carrie Bradshaw; Την περασμένη εβδομάδα, κυκλοφόρησαν νέες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της 3ης σεζόν του «And Just Like That» στην Νέα Υόρκη. Σε κάποιες από αυτές, βλέπουμε την Carrie Bradshaw να φορά μια μπλε σαλοπέτα με πολύχρωμες πιτσιλιές. Η μαξιμαλίστρια Carrie την είχε συνδυάσει με ένα oversized, ημιδιάφανο πουκάμισο, πάνω στο οποίο ήταν αποτυπωμένες οι διαδρομές του Νεοϋορκέζικου μετρό.

Και μετά από αυτά, επανερχόμαστε σε αυτό που λέγαμε στην αρχή: οι παραπάνω κυρίες έχουν βαλθεί να κάνουν την σαλοπέτα ξανά trendy. Και τα καταφέρνουν. Αν είσαι εκεί γύρω στα 30 something, σίγουρα την έχεις φορέσει στο παρελθόν, οπότε δεν έχεις παρά να αρχίσεις το ψάξιμο, να την βρεις και να της δώσεις μια ευκαιρία μέσα στις επόμενες ημέρες.

 

© 2024 tlife.gr