Site icon TLIFE

Sunset colors: Τα χρώματα που έχει το ηλιοβασίλεμα είναι τώρα η απόλυτη τάση!

Τι θα ήταν το καλοκαίρι χωρίς τα ηλιοβασιλέματα; Πλέον εκτός από το Instagram και τις ειδυλλιακές εικόνες που ανεβάζουμε όλες από sunsets στα νησιά και στις διακοπές, αυτά τα χρώματα επικρατούν και στην ντουλάπα μας! Μία από τις  ωραιότερες ώρες της ημέρας, ειδικά το καλοκαίρι, είναι το ηλιοβασίλεμα και τώρα αυτή η υπέροχη στιγμή θα γίνει έμπνευση για το επόμενο summer look σου.Είναι εκείνη η μαγική στιγμή που ο ήλιος λες και βυθίζεται στη θάλασσα, σκορπώντας την πυρωμένη αντανάκλασή του στον ορίζοντα, με την εικόνα να μοιάζει πραγματικά με πίνακα

 

Οι αποχρώσεις που έχει το  ηλιοβασίλεμα εμπνέουν μεγάλους οίκους και σχεδιαστές έτσι η καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα γεμίζει με colorful σύνολα.

 

Η γλυκιά απόχρωση του πορτοκαλί το κίτρινο η όχρα το κοραλί και το pastel μωβ, φέρνουν με μία κίνηση ζωντάνια και φρεσκάδα στο outfit.

 

Εντυπωσιάζεις χωρίς υπερβολές και ένα sunset look είναι κατάληλο για το νησί αλλά και την πόλη.

 

Τα  χρώματα του ηλιοβασιλέματος εμπνέουν την πιο αισιόδοξη και ατμοσφαιρική τάση της σεζόν, η οποία αποτυπώνεται ιδανικά σε στιλάτα και αέρινα φορέματα.

.

Φέτος λοιπόν διάλεξε σύνολο σε sunset colors που θα σου φτιάξουν την διάθεση ενώ θα σε κάνει να νιώεθεις ότι κάνεις διακοές ακόμη και αν δεν είσαι ακόμη στον αγαπημενο σου προορισμο.

 

 

© 2024 tlife.gr