Site icon TLIFE

Tank Τop: Το basic item που έχει γίνει viral – Και όχι άδικα!

Tο tank top ή αλλιώς το λατρεμένο μας φανελάκι, είναι το key piece των καλοκαιρινών εμφανίσεων! Στα plus που έχει αυτό το all time classic κομμάτι της ντουλάπας μας, είναι ότι συνδυάζεται σχεδόν με όλα! To αγαπάς γιατί έχει ένα effortless στιλ, πέρα από τάσεις, ενώ φοριέται κυριολεκτικά από το πρωί μέχρι το βράδυ. Άλλωστε οι εμφανίσεις των it girls επιβεβαιώνουν ότι με ένα tank top μπορείς να δημιουργήσεις τα πιο edgy look.

Tα χρώματα που κυριαρχούν είναι το λευκό ( φυσικά), το μαύρο και το γκρι. Παρόλα αυτά ροζ tank top έχουν ήδη κάνει την εμφάνιση του στα street style, αφού η Barbiecore τάση είναι και αυτό το Καλοκαίρι στην κορυφή των trends. Aνοιξε την ντουλάπα σου και φόρεσε το tank top παντού, στο γραφείο, στην βόλτα στις διακοπές! Αν θες extra inspo κάνε scroll down και πάρε ιδέες για cool looks με το viral top του Καλοκαιριού!

Splash/Ideal Images

Φόρεσε ένα μαύρο φανελάκι με ανδρικό πουκάμισο και sneakers, συνδυασμός που έχει διαχρονικό στιλ.

Ιnstagram @vilmabergenheim

Τέλειο city style με λευκό φανελάκι και φούστα σε μίντι γραμμή που συνδυάζεις με σαγιονάρες για τις βόλτες σου τις μέρες που έχει ζέστη.

Instagram @_jeanettemadsen_

Κλασικό τζιν παντελόνι που συνδυάζεις με φανελάκι λευκό και έχει ένα all time classic denim look ιδανικό για όλη την ημέρα.

Instagram @clairerose

To φανελάκι σου με το τζιν σορτσάκι και χρυσούς κρίκους αρκούν για ενα cool outfit. Συνδύασε το με μπαλαρίνες.

Instagram @alicepilate

Γκρι φανελάκι με τζιν και floral details ένα fashion trend που φέτος λατρεύουν τα it girls και δίνει ένα twist στα σύνολα σου.

Instagram @dashakos

Ροζ φανελάκι με φούξια φούστα για εσένα που λατρεύεις το  barbicore στιλ αλλα και τις maxi φούστες.

Instagram @dashakos

Μαύρο φανελάκι με wrap φούστα σε earth tone τέλειο και γαι κάλεσμα σε γάμο ή βάφτιση αυτό το Καλοκαίρι.

Instagram @vilmabergenheim

Τotal white look με φανελάκι και men’s style παντελονι που φοράς κυριολεκτικά παντού και έχει ένα daily chic στιλ που μας αρέσει πολύ.

Instagram @ya_________i

Φανελάκι με τζιν μακριά φούστα που σίγουρα θα φορέσεις αν λατρεύεις το Y2K style.

© 2024 tlife.gr