Site icon TLIFE

To παλιομοδίτικο trend που θα είναι παντού την νέα σεζόν

Κάποτε στο μακρινό παρελθόν τα τρουκς ήταν χαρακτηριστικό στοιχείο του στιλ των μηχανόβιων και των πανκ. Σύμβολα άγριας επανάστασης !Στο πέρασμα των χρόνων βεβαίως τα τρουκς δεν έμεινα στο περιθώριο,  αλλά μπήκαν δυναμικά στον κόσμο της  Μόδας σαν statement στοιχεία!Ετσι μεγάλοι οίκοι και σχεδιαστές τα τίμησαν στις συλλογές τους και τα αποθέωσαν! Αυτό λοιπόν το παλιομοδίτικο trend φαίνεται να επανέρχεται.


Picture by: / SplashNews.com

Το είδαμε στην bohemian chic γκαρνταρόμπα της Isabel Marant να κοσμεί τα super hot σορτσάκια της συλλογής της αλλά δεν σταματάν εκεί.

Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Μinimal παραδοσιακοί οίκοι όπως ο Ηermes στόλισε δερμάτινα top με τρουκς  και τους δίνει ένα εκλεπτυσμένο vibe.


Picture by: / SplashNews.com

Eνώ η Stella McCartney τα θεώρησε  ιδανικό στολίδι για τα δερμάτινα αμάνικα κομμάτια της καλοκαιρινής  συλλογής.

Μήπως δούμε λοιπόν ξανά τα αγαπημένα τρουκς των  μοτοσικλετιστών να γίνονται trend; Καθόλου δύσκολο εφόσον μπορείς να τα βρεις παντού από ρούχα μέχρι αξεσουάρ, κάτι που τα κάνει μοναδικά!

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Τα τρουκς ανήκουν στα fashion effects που έχουν αυτή τη μαγική δύναμη να μετατρέπουν ένα κλασικό κομμάτι σε ένα πραγματικό statement. Φαντάσου ένα κλασικό μαύρο φόρεμα με μερικά τρουκς στα μανίκια ή ένα δερμάτινο παντελόνι με τρούκς στις τσέπες. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό: μια πινελιά μόδας χωρίς όμως υπερβολές! Αυτά είναι τα τρουκς, φέρνουν μια τολμηρή αίσθηση για όσες θέλουν να απογειώσουν την καθημερινή τους εμφάνιση χωρίς να κάνουν πολλά!

Kεντρική φωτογραφία Splash

© 2024 tlife.gr