Αν πρέπει να βάλεις ένα μόνο jacket στην ντουλάπα σου φέτος αυτό είναι με διαφορά το suede!

Από τις πασαρέλες των Miu Miu και Gucci μέχρι το street style set της Κοπεγχάγης, όλοι έχουν ξετρελαθεί με το suede jacket!Πίστεψε με αγαπημένη μου αναγνώστρια αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για να αρχίσεις να οργανώνεις την ντουλάπα σου για το φθινόπωρο. Στα πρώτα λοιπόν που πρέπει να βάλεις στην wish list σου είναι σίγουρα το suede jacket.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GUCCI (@gucci)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miu Miu (@miumiu)

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Eνα από scroll down να κάνεις στα social θα δεις ότι αυτό είναι το must πανωφόρι της σεζόν! Και το μόνο που μπορείς να φορέσεις νωρίτερα από όλα ώστε να μπεις στο mood!

Picture by: BeautifulSignatureIG / SplashNews.com

Aν βεβαίως διάβάζεις Tlife μπορεί και να το έχεις γιατί εμείς το έχουμε εντοπίσει από πέρσι όταν ο Timothee το φορούσε no-stop στα γυρίσματα της ταινίας για τον Bob Dylan!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 Εκτός από το κλασικό σακάκι φέτος οι σχεδιαστές μας έδειξαν καφέ μορφή του από crop μέχρι bomber με κρόσσια ή με τρουκς, το suede jacket είναι αυτή την στιγμή top!Mπορεί η Miu Miu πραγματικά να εδραίωσε την τάση  αναδεικνύοντας το σουέτ σακάκι σε λατρεία αλλά ήρθε το street style που το απογείωσε και το έκανε so must!Tα scadi girld στην Εβδομάδα Μόδας της Κοπεγχάγης εντοπίστηκαν να συνδυάζουν το suede jacket στο repeat και έτσι σιγά σιγά όλες καταλάβαμε ότι αυτό είναι τo πανωφόρι της σεζόν!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lizzy Hadfield (@lizzyhadfield)

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Julie Lapierre (@julielapiparis)

Η ευελιξία του jacket αυτού  είναι και το κλειδί για την μεγάλη του αποδοχή! Ναι μεν παρέχει ζεστασιά αλλά αμέσως δίνει ένα twist στην εμφάνιση αφού το suede σαν υλικό είναι σπάνιο και ιδιαίτερο. Τώρα αν πρέπει να σου πω με τι το φοράς είναι απάντηση είναι: Mε όλα! Παντελόνια, φούστες, φορέματα με όλα φίλη μου πραγματικά! Τώρα το μέγεθος θα σου πρότεινα να διαλέξεις ένα oversized ώστε να αποκτήσεις το style που έχουν και οι stylers όταν το επιλέγουν!Μπορείς δηλαδή να πας και στα ανδρικά για να το ψάξεις!

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Εμένα αυτή την εποχή μου αρέσει με κάπρι παντελόνι αντί για τζιν που είναι το πιο βολικό. Γενικά τόλμησε να το συνδυάσεις με πολλά ρούχα και βάλτο στο ντύσιμό σου με πολλούς τρόπους όπως του αξίζει!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164