Site icon TLIFE

Άνοιξη – Καλοκαίρι 2022: Αυτές είναι οι τάσεις κλειδιά της νέας σεζόν (Part 2)

Aφού είδαμε το πρώτο μεγάλο μας αφιέρωμα στις νέες τάσεις της σεζόν, επανερχόμαστε με το δεύτερο μέρος! Τα κυριότερα trends και πως μας τα έδειξαν οι μεγάλοι οίκοι στα catwalk. Απόλαυσε το ρεπορτάζ που ακολουθεί και ετοιμάσου για μία σεζόν με χρώμα και υπέροχα καλοκαιρινά σχέδια!

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Images

Ρίγες

Sportmax/Balmain/Fendi

Μία τάση που συναντάμε σχεδόν κάθε καλοκαίρι και έχει διάφορες εκδοχές: Διαγώνιες, οριζόντιες ή κάθετες ρίγες, οι ελεύθερες γραμμές θα μπουν στην ζωή μας και αυτό το καλοκαίρι και θα μας ταξιδέψουν ανάλογα το στιλ που θα διαλέξουμε,  απο την δεκαετία του 70 μέχρι και το… σήμερα!

Λευκό

Pragal Gurung/Hermes/Proenza Schouler

Αν παντρεύεστε το 2022, τότε είστε τυχερές! Η γκάμα των λευκών φορεμάτων για φέτος είναι άφθονη, εφόσον το χρώμα κυριάρχησε στα catwalk! Όμως πέρα από τα φορέματα το λευκό θα φορεθεί σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, όπως φούστες, σορτσάκια, πουκάμισα αλλά και σε πολλά ακόμη σχέδια!. Για το καλοκαίρι του 2022, το λευκό μονόχρωμο είναι εγγυημένα chic, και έρχεται με σπορ αισθητική και σε ελαφρώς υπερμεγέθη κοψίματα.

Oversized Βlazer

Versace/Stella McCartney/Sportmax

Η τάση με τα oversized blazer δεν είναι καινούργια, αλλά ίσως είναι η πρώτη σεζόν που την βλέπουμε να περνάει πλέον και στο street style!Τα μανίκια γίνονται μακριά, οι ώμοι πιο τονισμένοι και σε ορισμένες περιπτώσεις αυτά τα γιγάντια blazers φοριούνται χωρίς τίποτα άλλο όπως μας έδειξε ο οίκος Saint Laurent.

Βikini in the city

Chanel/Coperni/Isabel Marant

Μετά τις τολμηρές μίνι φούστες που είδαμε ότι θα είναι huge τάση για φέτος, έρχεται μια σειρά σχεδιαστών που μας προτείνουν τα top απο το bikini να φοριούνται όλες τις μέρες της εβδομάδας! Από τα κορίτσια με το bikini top φορεμένο μέσα από mini jacket στην Isabel Marant,  μέχρι τα μικρά μαύρα τριγωνάκια στην Chanel, τα bikini στην πόλη είναι ίσως η πιο fun ιδέα styling για το φετινό καλοκαίρι!

Κρόσσια

Proenza Schouler/Chloe/Dior

Τα κρόσσια φέτος θα κυριαρχήσουν και θα σου φτιάξουν την διάθεση! Το χίπικο αυτό εφέ θα γίνει κομμάτι σε φούστες, σε top, σε φορέματα και θα μεταμορφώσει τις απλές σιλουέτες σε… παιχνιδιάρικες φιγούρες!

Night out

Burberry/Rodarte/Michael Kors

Λάμψε λαμπερά! Λαμπερές υφές, σέξι σχέδια θα δώσουν σε αυτό το καλοκαίρι το απαραίτητο vibe για πάρτι. Η βιομηχανία τη μόδας φέτος θέλει να βγεις  στην πόλη; Παγιέτες, αλυσίδες,  κρύσταλλα  θα δώσουν στην εικόνα σου αυτά που χρειάζεσαι για μία αξέχαστη night out!

© 2024 tlife.gr