Site icon TLIFE

Αυτά είναι (τελικά) τα 5 summer trends που φοράνε περισσότερο οι stylers

Οι τάσεις του καλοκαιριού έχουν βρει την θέση τους στην ντουλάπα μας πλέον. Στην αρχή ενημερώνεσαι για τα νέα trends και στην συνέχεια αποφασίζεις τι θα φορέσεις με βάση το προσωπικό σου στιλ. Το ίδιο κάνουν και οι stylers έτσι έχουμε μία εικόνα πλέον στην μέση της θερινής σεζόν για τα summer trends που κυριάρχησαν ή αλλιώς βρήκαν μεγάλη απήχηση και φοριούνται σε καθημερινή βάση κάνοντας τα viral! Ποια είναι λοιπόν τα καλοκαιρινά trends που έκαναν μέχρι τώρα την διαφορά;

Υellow butter

 

Όταν πρόκειται για τις τάσεις της μόδας, υπάρχει πάντα ένα χρώμα που χαρακτηρίζεται ως το χρώμα star της σεζόν. Πέρυσι ήταν το Barbiecore, με τους τόνους του ροζ να κάνουν take over όλα τα σύνολα, ακολούθησε το tomato red και τώρα η πρώτη θέση ανήκει σίγουρα στο butter yellow. Αυτή η εκλεπτυσμένη απόχρωση του κίτρινου τοποθετείται ( αν μπορούμε αν το πούμε)  κάπου ανάμεσα στο  μπεζ και το λεμονί. Σε πρώτη επαφή σου φαίνεται ουδέτερο αλλά όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτουμε την elegant αίσθηση που αφήνει.Στα plus είναι ότι  φοριέται απίστευτα εύκολα.

Net ballerinas

@aneurgel

Δεν χρειάζεται να σου πω πολλά. Εχεις καταλάβει ότι αυτό το σχέδιο είναι το πιο δημοφιλές στα φλατ παπούτσια φέτος. Ο Alaia μας το σύστησε και οι fashionistas σε όλο τον κόσμο το έχουν λατρέψει. Στιλάτο και άνετο με τα vibes ενος fashion item είναι το ζευγάρι που φοράνε όλοι και πολύ καλά κάνουν!

Leopard παντελόνι

 

Το παντελόνι που αντιπροσωπεύει περισσότερο την μόδα αυτή την  άνοιξη του 2024, αυτό είναι σίγουρα το λεοπάρ παντελόνι. Όπου και να κοιτάξεις αυτή την στιγμή, στο δρόμο, στα καταστήματα ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι αδύνατο να μην πέσετε πάνω σε αυτό εμβληματικό μοτίβο που έχει κάνει taker over τα παντελόνια των fashinistas. Το λεοπάρ παντελόνι έχει επιστρέψει κυρίως χάρη στο σκανδιναβικό brand Ganni και τα scadi girls που το φόρεσαν πολύ αρχικά, αλλά τελικά κερδίζει έδαφος όλο και περισσότερα με αποτέλεσμα αυτό το παντελόνι να είναι τώρα το μεγαλύτερο trend!

Xαμηλοκάβαλο φόρεμα

 

Ήδη η φετινή μόδα έχει τις χαμηλοκάβαλες φούστες σαν micro trend που αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου και να απογειώσεις το στιλ σου. Παιχνιδιάρες και με 00s mood αξίζουν μία θέση στο  καλοκαιρινό σου style.Όμως φαίνεται ότι σιγά σιγά ένα ακόμη micro trend ξεδιπλώνεται με βάση αυτή την  λεπτομέρεια! Αυτά τα φορέματα με χαμηλή μέση είναι σίγουρα η πιο fresh εκδοχή του κλασικού all-day στυλ. Tα φοράς παντού, στην πόλη ή στις διακοπές και συνδυάζονται εύκολα με φλατ ή με πέδιλα.

Μαντήλι σαν top

 

Μετά τα 90s φανελάκια και τα γιλέκα η φετινή μόδα φέρνει στο προσκήνια ένα ακόμη τολμηρό αλλά ακαταμάχητο trend στα top. To μαντήλι δεμένο σαν strapless top Τώρα λοιπόν το street style μας δείχνει οτι το scarf top είναι ξανά στην μόδα.Πίσω στα 90s αυτό το trend ήταν huge και το μαντήλι δεμένο σαν top φορέθηκε από πολλές διάσημες ανάμεσά τους η Beyonce. Aν θες να υιοθετήσεις το micro trend χρειάζεται μόνο ένα μαντήλι ιδανικά ρετρό με χρώματα και είσαι ok! Συνδύασε το με τζιν ή με χαλαρές φούστες ακόμη και με κάπρι παντελόνι για τις βόλτες σου στην πόλη ή στο νησί.

 

 

 

 

 

 

© 2024 tlife.gr