Κάπρι παντελόνι: Η Sarah Jessica Parker σου δείχνει πως θα φορούσε την απόλυτη τάση η…Carrie Bradshaw

Το κάπρι παντελόνι είναι ο σταρ του φετινού καλοκαιριού, με ένα δυναμικό comeback στο every day ντύσιμο. Κάποτε ήταν δημοφιλές από την Audrey Hepburn, την Brigitte Bardot και τη Marilyn Monroe, τώρα όμως τα  capris εμφανίζονται στις A-listers του Χόλιγουντ, όπως η Kendall Jenner, η Gigi Hadid και η Βella Hadid.

Τώρα είναι η σειρά της Sarah Jessica Parker να πει να σε αυτό το trend και μάλιστα με το στιλ της ….Carrie Bradshaw! H  ηθοποιός βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για γυρίσματα και την εντοπίσαμε με χακί παντελόνι κάπρι που συνδυάστε με ένα denim  off shoulder top και mules!

Sarah Jessica Parker and Jonathan Cake spotted filming a ‘Dinner Date’ scene at the And

 

Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

 

Splash

 

Τα κάπρι της Parker ήταν ψηλόμεσο, σε χαλαρό στιλ με σούρες στο πλάι και θα λέγαμε ότι αποτελεί μία elevetad εκδοχή του κλασικού κάπρι παντελονιού. Το χακί ύφασμα του δίνει την δυνατότητα να συνδυαστεί εύκολα και με άλλες υφές και η Parker πολύ σωστά το σέταρε με denim top. Aκόμη και αν νομίζεις ότι δεν είσαι οπαδός αυτού του trend προτείνω να το ανασκαφτείς! Τα κάπρι είναι ιδανικά για εκείνες τις μέρες που το τζιν είναι ζεστό και το σορτσάκι πολύ πρόχειρο. Επίσης συνδυάζεται από το γραφείο μέχρι το ποτό ενώ το έχουν ήδη αγαπήσει οι stylers! Το κλειδί είναι να βρεις ένα κάπρι που σε κολακεύει και το πιο safe μήκος είναι αυτό που να πέφτει κάπου ανάμεσα στο γόνατο και τη μέση της γάμπας!

Κεντρική φωτογραφία Getty

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164