Κολάν: O μεγάλος πρωταγωνιστής στα καθημερινά μας σύνολα

Με τις νέες συνθήκες της ζωής μας, το athleisure επανήλθε πιο δυναμικά από ποτέ και εξελίσσεται διαρκώς, ενσωματώνοντας νέα κομμάτια που ισορροπούν, μεταξύ αθλητικού και casual, ενώ μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες της ημέρας. Το κολάν παρόλα αυτά βρίσκεται στην κορυφή αυτής της νέας τάσης,  που μας συντροφεύει μέσα στο σπίτι αλλά και στην έξοδο μας.

Το κολάν ανήκει σε εκείνα τα κομμάτια, που πάντα αμφισβητούμε για το πόσο κομψά είναι. Το έχουμε συνδέσει με την δεκαετία του 80 και τις λίγο… κιτς τάσεις της δεκαετίας εκείνης, ενώ αργότερα πήρε την θέση του σαν το βασικό κομμάτια της γυμναστικής.

Φέτος, το κολάν επιστρέφει -όχι στο αθλητικό ντύσιμο από το οποίο δεν έφυγε ποτέ, αλλά στο καθημερινό ντύσιμο, ως εναλλακτική στα υφασμάτινα παντελόνια και γίνεται η ‘’στολή’’μας για το σπίτι και όχι μόνο, αφού ήδη influencer το φωτογραφίζουν με χειμερινά σύνολα.

Το κολάν έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες, καλό θα ήταν να τις αντιληφθούμε και να τις εκμεταλλευτούμε. Αυτά  που πιάνουν κάτω από τη φτέρνα είναι εξαιρετικά άνετα και στιλάτα και δεδομένου των νέων lockdown η άνεση θα είναι το κύριο trend για το υπόλοιπο της χρονιάς και το 2021!

@mvb

Το μαύρο κλασικό σου κολάν δείχνει τόσο cool με σακάκι που φτάνει μέχρι τους μηρoύς και chunky chelsea boots ενώ η παλέτα των χρωμάτων παραμένει σκοτεινή. Extra styling tip το πλεκτό σου πουλόβερ ριγμένο στους ώμους σαν εσάρπα.

@chiaraferragni

H Chiara Ferragni ήταν από τις πρώτες που ξαναφόρεσαν κολάν για έξοδο και όχι μέσα στο σπίτι ή στο γυμναστήριο και το συνδύασε με crop top και ροζ tote bag.

@ayling_koeing

west μποτάκια που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας θα ταιριάξουν τέλεια με το κολάν μας και θα γίνουν το απόλυτο look για βόλτες.Εδώ το σακάκι σαν πανωφόρι δίνει σοφιστικέ ύφος με μία κίνηση.

@anoukyve

Mε τα αγαπημένα σου loafers και ένα fur jacket το κολάν σου θα μεταμορφωθεί στο ιδανικό σύνολο για βόλτα στην πόλη.

@lucywilliams02

Ένα αθλητικό κολάν γίνεται urban look ή και look εκδρομής με τα σωστά κομμάτια. Ένα δερμάτινο σακάκι που έρχεται από τα 90ς και χρωματιστά sneaekers και σκουφάκι.

@anoukyve

Μεγάλο comeback για τα κολάν που πιάνουν στην πατούσα και εδώ βλέπουμε μία city εκδοχή με romantic μπλούζα σε λευκό χρώμα και καμπαρντίνα ενώ οι λευκές γόβες δίνουν το stylish twist που θες.

@weworewhat

Aν αυτό δεν είναι lockdown look τότε ποιο είναι. To κολάν με την άνεση που προσφέρει γίνεται το κατάλληλο κομμάτι για βόλτες αθλητισμό δουλειά στο σπιτι, αλλάζεις μόνο το πανωφόρι και τα παπούτσια.

@ariviere

Γαλλική φινέτσα με κολάν, δεν το περίμενες αλλά έγινε και αυτό. Τα κομψά flat shoes αλλά και η ζακέτα σαν πανωφόρι δίνουν στον κολά τον γαλλικό αέρα που χρειάζεται.

@_jeanettemadsen_

Κρύωσε ο καιρός και δεν ξέρεις τι να βάλεις; Copy the look, κολάν με μποτάκια και puffer jacket για την απόλυτη εμφάνιση.

@ariviere

Φέτος το κολάν έχει τόσο απενοχοποιηθεί που ακόμη και με ένα statement jacket μπορεί να συνδυαστεί και να δημιουργήσεις urban style χωρίς να έχεις κάνει κανένα λάθος.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164