Site icon TLIFE

Παλτό: Tι θα φορέσουμε αυτόν τον χειμώνα

Το απόλυτο must για το χειμώνα είναι το παλτό. Είτε maxi, είτε wrap, είτε καρό, είτε μονόχρωμο είναι η τελική κίνηση στο ντύσιμό μας, που ολοκληρώνει στιλάτα τα χειμερινά μας σύνολα, αλλά μας προστατεύει και από το κρύο! Το παλτό είναι ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην ντουλάπα μας. Ανάλογα την περίσταση έχουμε ίσως πάνω από ένα, για να σετάρουμε το κατάλληλο, ώστε να πετυχαίνουμε το τελικό αποτέλεσμα στο look μας.

Οι οίκοι κάθε χρόνο μας δείχνουν τις νέες τάσεις σε αυτό το διαχρονικό πανωφόρι και εμείς σήμερα θα δούμε 4 βασικά trend, για να επιλέξεις ποιο θα είναι αυτό που θα γίνει το αγαπημένο σου αυτήν τη σεζόν.

Κόκκινο χρώμα και military γραμμή από τον Michael Kors για αυτήν τη σεζόν, που μας το συνδυάζει άψογα με μπεζ σύνολο και γαλότσες.

Ο οίκος Burberry κρατάει τη βασική φόρμα της signature καμπαρντίνας του και δημουργεί ένα παλτό με γούνινα μανίκια και εβληματικό σχήμα.

Γκρι χρώμα και όγκοι στα μανίκια από τον οίκο Fendi που τονίζει τη μέση με ζώνη και δίνει μία ρετρό αίσθηση στο κομμάτι αυτό.

Παλτό που έχει wrap γραμμή και maxi ύφος, ενώ το λεπτό του φίνο ύφασμα το κάνει να μοιάζει με φόρεμα. Είναι η πρόταση της Chanel για αυτήν τη σεζόν.

© 2024 tlife.gr