Παπούτσια: Από τις wow μπότες μέχρι τα χαριτωμένα Mary Janes, αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Αφού έχουμε ήδη δει αναλυτικά τις τάσεις στα ρούχα για την σεζόν τώρα σιγά σιγά θα ασχοληθούμε και με τα υπόλοιπα στοιχεία του ντυσίματος μας, ξεκινώντας από τα παπούτσια! Η γενική διάθεση για τη σεζόν είναι παπούτσια που συνδυάζουν και quiet luxury αισθητική και wild mood. Έτσι είδαμε κλασικές γόβες, χαριτωμένες mary janes αλλά και τολμηρές μπότες στις χειμερινές collection. Tα animal print επανέρχονται με τα leopard να κυριαρχούν ενώ δεν έλειψαν και τα avant garde σχέδια με τα φτερά να κλέβουν τις εντυπώσεις!

Εμείς θα δούμε αναλυτικά εδώ όλες τις τάσεις και εσύ μπορείς να αποφασίσεις ποια θα γίνει για αυτή την σεζόν η αγαπημένη σου!

Γόβες…forever!

Michael Kors -Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Το κλασικό αυτό σχέδιο που σε πάει από το γραφείο μέχρι το ποτό, κυριάρχησε στις συλλογές των οίκων και παραμένει στην κορυφή των trends!  Δεν είναι κάτι καινούργιο αλλά έχει μία μοναδική διαχρονική αξία, ενώ αποτελεί την τάση που ταιριάζει κυριολεκτικά σε όλες!

Over the knee boots τελεία και παύλα!

Chloe- Photo by Victor VIRGILE/Gamma-Rapho via Getty Images

Οι μπότες πάνω από το γόνατο καθόρισαν το φθινοπωρινό ντεμπούτο της Chemena Kamali στην πασαρέλα της Chloé. Όπως δείχνουν τα πράγματα οι over the knee boots θα είναι το best seller της σεζόν.Μεγάλοι οίκοι όπως: Gucci, Fendi και Ferragamo τις έβαλαν στις συλλογές τους, ενώ σίγουρα θα βρεις πολλά σχέδια και στις οικονομικές αλυσίδες που όλες λατρεύουμε!

 Τα animal  prints είναι το μοτίβο της σεζόν

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ALAÏA (@maisonalaia)

Φέτος είδαμε zebra shoes στον Jacquemus, λευκό λέοπαρ στον Alaïa,  ενώ στου Dior τα κλασικά leopard σχέδια έκαναν take over πολλά runway look!  Αυτή την σεζόν τα animal prints είχαν μια διαχρονική χροιά και μπορείς να τα φορέσεις από σήμερα κιόλας, σε άνετα φλατ σχέδια, μπαλαρίνες ή loafers.

Φέτος τα biker boots πάνε με όλα

 Valentino -Photo by Estrop/Getty Images

Βλέποντας τις νέες συλλογές καταλάβαμε πολύ γρήγορα ότι η φθινοπωρινή μας ντουλάπα  απαιτεί μια biker boot. Ευτυχώς οι σχεδιαστές πρότειναν διάφορες εκδοχές σε αυτή την κλασική αλλά πάντα edgy επιλογή. Θα ξεχωρίσω το catwalk look του Valentino που μα δείχνει ότι αυτό το rebel shoe μπορει να συνδυαστεί  πλέον και με το πιo posh outfit!

Η απόλυτη κυριαρχία των  Mary Janes

 Christian Dior -Picture by: / SplashNews.com

Η γλυκιά και ντελικάτη Mary Jane ξεπερνάει το νεανικό της κοινό και γίνεται το must shoe της σεζόν! Με τρουκς, με χρώμα, διχτυωτές, με λίγο ή πολύ τακούνι, αυτό το σχέδιο που δένει στον αστράγαλο είναι ήδη viral στο Instagram και αξίζει να το φορέσεις και εσύ!

Στολίδια και φτερά όχι μόνο στα πάρτι!

Salvatore Ferragamo-Picture by: / SplashNews.com

Πολυτέλεια και εκτός πάρτι. Αυτό είναι το σύνθημα, με τους οίκους να βάζουν φτερά και στολίδια σε παπούτσια που φοράς με παλτό ή με πουλόβερ! Φορέστε τα party shoes και μέρα με κάτι απόλυτα πρακτικό αυτός είναι ο νέος κανόνας που αν θες να λέγεσαι fashionista οφείλεις να δοκιμάσεις έστω για μία φορά φέτος.

Τα νέα πανύψηλα loafers

 Gucci -Picture by: / SplashNews.com

Η Gucci στόχευσε ψηλά με τα πανύψηλα loafers που μας έδειξε και πέτυχε να βάλει στα trend ένα ξεχωριστό σχέδιο.Οk αν βρίσκεις αυτό το πανύψηλο σχέδιο πολυ τολμηρό μπορείς να… προσγειωθείς κάπου στην μέση με loafers που διαθέτουν μεσαία πλατφόρμα ώστε να κάνεις τα loafers σου φέτος ( σίγουρα) πιο διασκεδαστικά!

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164