Site icon TLIFE

Σανδάλια: Τελικά τα κλασικά αρχαιοελληνικά σχέδια δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα!

Αν λατρεύεις την μόδα τότε ξέρεις ότι από τα βασικά στοιχεία της είναι οι νέες τάσεις, οι εναλλαγές, τα new shapes και όλα αυτά που την κάνουν να αλλάζει κάθε 6 μήνες mood… και άποψη! Η βιομηχανία της μόδας κάθε νέα σεζόν λανσάρει καινούργια trends που καθορίζουν το στιλ και το ύφος της γκαρνταρόμπας μας. Αυτό ισχύει και στα παπούτσια! Τα shoe trends έρχονται κάθε τόσο να μας βάλουν σε σκέψεις και… έξοδα εφόσον οι τάσεις και οι προτάσεις μας γοητεύουν και μας κάνουν να θέλουμε νέα κομμάτια στην ντουλάπα μας!

Όπως όμως στα ρούχα έτσι και στα shoe trends υπάρχουν κάποια διαχρονικά σχέδια που κάθε σεζόν έχουν σταθερή αξία στο στιλ μας. Τα   αρχαιοελληνικά σανδάλια ανήκουν σε αυτή την κατηγορία, είναι all time classic και δεν φεύγουν από τη μόδα, αποτελώντας ένα αντικείμενο πόθου για τις fashion insiders.

To αρχαιοελληνικό σχέδιο ανήκει στα κλασικά πλέον summer shoes που φοράς στο repeat κάθε καλοκαίρι. Εχουν σαν χαρακτηριστικό την αίσθηση απλότητας κάτι που απαιτεί άλλωστε και το ελληνικό καλοκαίρι.

 

Διαθέτουν ένα λιτό αλλά απαράμιλλο στιλ που καταφέρνει εύκολα να κάνει update κάθε outfit σου, είτε βρίσκεσαι στο νησί, είτε στην πόλη.

 

Αυτά τα σανδάλια συνδυάζονται άψογα τόσο με ένα αέρινο φόρεμα όσο και με ένα beachwear look αλλά δεν μένουν εκτός city style.

 

Ακόμη και στην πόλη με το τζιν σου ή με ένα κουστούμι στο γραφείο τα αρχαιοελληνικά σανδάλια είναι μία πρόταση για cacaual chic αισθητική που σίγουρα θα σε βολέψει πολύ!

 

 

© 2024 tlife.gr