Τα It- girls αποφάσισαν να ντυθούν…πειρατές το φετινό καλοκαίρι

Αυτή την σεζόν είχαμε αρκετά trends με το Mob Wife να ξεχωρίζει, αλλά η μόδα δεν μένει ποτέ σταθερή έτσι τώρα ανακαλύπτουμε άλλη μία χαριτωμένη τάση που φαίνεται να κερδίζει έδαφος και να λατρεύουν τα it girls και μιλάμε για το στιλ των πειρατών!

Photo by Gotham/GC Images

Ήδη η Bella Hadid εμφανίστηκε με ένα λευκό crop top που είχε statement μανίκια και κάπρι κολάν που συνδύασε με mules σε ένα Look που θυμίζει λίγο καπετάνιο πειρατικού πλοίου και είναι η πιο cool εκδοχή του Pirate girl!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DEVON CARLSON🎀🍀🧸💭 (@devonleecarlson)

Aκολουθεί η  Devon Lee Carlson που και αυτή ακολουθεί το ίδιο trend και προσθέτει και την μπαντάνα στα μαλλιά δίνοντας μία ακόμη signature λεπτομέρεια ώστε να πετύχεις το απόλυτο πειρατικό στιλ.

Νωρίτερα φέτος στο  Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών η Iris Law έμοιαζε σαν πειρατής στο κόκκινο χαλί και μας έβαζε σιγά σιγά στο κλιμα για το trend που έρχεται.


Picture by: / SplashNews.com

Τέλος η Sabrina Carpender λίγο καιρό πριν στο Vogue World: Paris επέλεξε ένα Jacquemus σύνολο εμπευσμένο από τους πειρατές και εντυπωσίασε!

Ο κύριος λόγος για αυτό το απροσδόκητο trend είναι ότι πολλά μεμονoμένα micro trend της σεζόν ενώνονται κάτω από την ομπρέλα του στιλ των πειρατών! Τα μαντήλια στο κεφάλι, το κάπρι παντελόνι, τα χρυσά κοσμήματα, τα crop top με μεγάλα μανίκια, τα σουτιέν σαν top, τα βολάν και τα κοχύλια αποτελούν τάσεις του καλοκαιριού που αν τις ενώσεις έχεις εναν …πειρατή!

Οι… πειρατές εκτιμούν την άνεση και τα υφάσματα που αναπνέουν κάνοντας αυτό το trend ιδανικό για την ζέστη!

Κεντρική φωτογραφία: Getty Images

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164