Site icon TLIFE

Το micro trend που κάνει τα looks σου να δείχνουν πολύ πιο σικ κι ακριβά (αν φορεθεί σωστά!)

Η διαφάνεια δεν εμφανίστηκε τώρα στο προσκήνιο. Είναι εδώ και αρκετές σεζόν στην πρώτη γραμμή. Και αυτό συμβαίνει – κατά την δική μου, ταπεινή άποψη – επειδή κάθε φορά παρουσιάζεται με ένα διαφορετικό, εξίσου ενδιαφέρων όμως, τρόπο. Για την σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2024, το sheer trend μας δείχνει το πιο “φορέσιμο” πρόσωπό του. Είναι θηλυκό. Είναι sexy, ενώ την ίδια στιγμή είναι και εξαιρετικά κομψό. Είναι άνετο. Είναι πρακτικό. Δεν σε προκαλεί να εμφανιστείς στο μετρό φορώντας μόνο τα εσώρουχά σου. Αντίθετα! Προτείνει να προσθέσεις την διαφάνεια στα look σου με έξυπνους τρόπους, που μπορούν να σταθούν σε διάφορες περιπτώσεις, ακόμα και στο γραφείο. Θέλεις να δεις μερικούς από αυτούς; Συνέχισε να διαβάζεις!

Η Caroline Daur λέει “ναι” σε ένα ημιδιάφανο, maxi φόρεμα, σε καφέ απόχρωση. Το συνδύασε με δερμάτινες knee-high μπότες, δημιουργώντας ένα σύνολο λίγο πιο φθινοπωρινό, που πυροδοτεί την έμπνευσή μας. Η πιο σικ street style εμφάνιση που έχω δει τελευταία. Αν θέλεις να την αντιγράψεις από τώρα, αντικατέστησε τις μπότες με ένα ζευγάρι, lace up, φλατ σανδάλια.

Το sheer trend σε πάει και παραλία, αν το θέλεις. Όπως πήγε την Κarin Τeigl. Επίλεξε κομμάτια στις ίδιες αποχρώσεις με το μπικίνι σου και φτιάξε ένα tonal look, που θα σε συντροφεύσει υπέροχα και στο party που γίνεται στο beach bar αργότερα μέσα στη μέρα. Το καπέλο σου μην ξεχάσεις!

Η Elsa Hosk τονίζει την σιλουέτα της, φορώντας μια sheer, mini skirt πάνω από μια midi φούστα. Ένα styling tip που κατά καιρούς έχουν υιοθετήσει πολλές fashionistas. Εσύ πότε; 

Η Nina Sandbench φοράει την sheer τάση, έχοντας επιλέξει ένα μαύρο co-ord με κόκκινες λεπτομέρειες. Not bad για ένα βραδινό κάλεσμα, ή ένα cocktail party στην πόλη.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Εγώ αυτό το σύνολο θα το φόραγα και στο γραφείο. Είναι τόσο κομψό. Βέβαια εγώ δουλεύω σε site μόδας, όπου o ενδυματολογικός κώδικας δεν είναι τόσο αυστηρός όσο σε άλλες εταιρείες. Έχε το όμως κατά νου. Μπορεί να σου χρειαστεί…

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Μήπως επιλέξεις ένα εντυπωσιακό sheer dress με ένα ζωηρό μοτίβο; Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο. Μια mini bag, ένα ζευγάρι φλατ πέδιλα και είσαι έτοιμη. Έχεις υιοθετήσει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του καλοκαιριού, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Photo by Hanna Lassen/Getty Images

Αν δεν είχε 200 βαθμούς αυτές τις μέρες, εγώ θα πρότεινα και κάτι τέτοιο για το γραφείο. Μακρύ denim σορτς, ή ακόμα και βερμούδα, συνδυασμένο με ένα sheer top και ένα oversized σακάκι από πάνω. Ένα office look, λίγο πειραγμένο, που αποδεικνύει πόσο stylish μπορείς να γίνεις.

© 2024 tlife.gr