Site icon TLIFE

Το πιο hot micro trend του φετινού καλοκαιριού θέλει τα μαντίλια φορεμένα… σαν top!

Μετά τα 90s φανελάκια και τα γιλέκα η φετινή μόδα φέρνει στο προσκήνια ένα ακόμη τολμηρό αλλά ακαταμάχητο trend στα top. To μαντήλι δεμένο σαν strapless top

Ένα από τα αξεσουάρ που προσφέρουν αμέτρητες δυνατότητες είναι το μαντήλι, αυτό το έχουμε καταλάβει και εδικά τώρα το καλοκαίρι οι χρήσεις του είναι πάρα πολλές! Στα μαλλιά ή σαν ζώνη, ακόμη και φορεμένο σαν φούστα μίνι μετά την παραλία, ξέρεις ότι ένα μαντήλι θα σε σώσει σε πολλές περιστάσεις.

Photo by Edward Berthelot/Getty Images

 

Δεν είναι τυχαίο που οι γυναίκες σε περασμένες δεκαετίες το αγάπησαν τόσο, αφού ένα μόνο μεταξωτό, εμπριμέ μαντήλι μπορεί να δώσει ενδιαφέρον και vintage χαρακτήρα σε μια εμφάνιση. Τώρα λοιπόν το street style μας δείχνει οτι το scarf top είναι ξανά στην μόδα.Πίσω στα 90s αυτό το trend ήταν huge και το μαντήλι δεμένο σαν top φορέθηκε από πολλές διάσημες ανάμεσά τους η Beyonce.

 

Aν θες να υιοθετήσεις το micro trend χρειάζεται μόνο ένα μαντήλι ιδανικά ρετρό με χρώματα και είσαι ok! Συνδύασε το με τζιν ή με χαλαρές φούστες ακόμη και με κάπρι παντελόνι για τις βόλτες σου στην πόλη ή στο νησί.

Πως το δένεις:

Είναι απλό, δίπλώστε το ώστε να πάρει το κλασικό τριγωνικό σχήμα και δέστε το σφιχτά στην πλάτη.Εννοείται ότι χρειάζεσαι ένα σχετικά μεγάλο μαντήλι και όχι διάφανο, ιδανικά διάλεξε ένα μεταξωτό διότι η καλή ποιότητα του υφάσματος θα κρατήσεις σταθερό το μαντήλι στην θέση του όση ώρα και να το φοράς!

@pinterest

Θα το δοκιμάσεις;

 

© 2024 tlife.gr