Βarn jacket: Πως ένα πανωφόρι εργασίας έγινε αντικείμενο πόθου για κάθε fashionista

Εμπνευσμένο από τα ρούχα εργασίας, το πανωφόρι αυτό το λατρέψαμε στο Prada show για την SS/24 συλλογή, όπου η δαιμόνια Miuccia Prada το συνδύασε με φούστες σε ένα εκπληκτικό styling.Αυτό ήταν αρκετό για να  εκτοξευτούν αυτά τα πανωφόρια στην κορυφή της shopping list των fashionistas.

Splash- Prada

Τo σχέδιο είναι κλασικό εδώ και πολλά χρόνια: μπεζ με σκούρο καφέ γιακά και πολλές τσέπες. Σήμα κατατεθέν της βρετανικής βασιλικής οικογένειας λατρεμένο πανωφόρι της Βασίλισσας Ελισάβετ, αλλά και της Kate Middleton δεν σταμάτησε ποτέ να γοητεύει το κοινό! Φέτος επίσης κάνει και κάνει trending με την νέα τάση που επαναφέρει το Old money style.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andi (@andiwashington__)

Σήμερα, όλα τα μοντέρνα brands- από την Toteme μέχρι τη The Row και την Wales Bonner έχουν ερμηνεύσει εκ νέου το στυλ, προσφέροντας το σε μια ποικιλία κοψίματος, υλικών και χρωμάτων.Το barn jacket, γνωστό και ως σακάκι αχυρώνα, έχει κερδίσει τη θέση του ως ένα από τα πιο περιζήτητα κομμάτια της φετινής σεζόν αναμενόμενο αφού συνδυάζει πρακτικότητα και στιλ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Annabel Rosendahl (@annabelrosendahl)

Οι καινούργιες εκδοχές του, συνδυάζουν το κλασικό σχέδιο με σύγχρονες πινελιές, όπως κοτλέ γιακάδες, καρό φόδρες, κερωμένο βαμβάκι και μεταλλικά κουμπιά, κάνοντάς το ένα statement κομμάτι έτοιμο να μπει σε  κάθε γκαρνταρόμπα.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tine Van Cauwenberghe (@tinvcb)

Τα fashionable κορίτσια το φοράνε non stop με όλα. Όχι μόνο με παντελόνια, αλλά και με διάφανες φούστες ή ρομαντικά φορέματα δίνοντας σε αυτό το jacket την υψηλότερη θέση στα πανωφόρια της σεζόν μαζί με το suede.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη I V A N A M E N T L O V Á (@ivanamentlova)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Audrey Notebaert (@mmequeenb)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leia Sfez (@leiasfez)

 Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα key jacket αφού προσφέρει  λειτουργικότητα, όμορφη εμφάνιση και άπειρη ευελιξία! Οπως δείχνουν τα πράγματα αυτό το jacket δεν χάνει την αξία  του και ναι φέτος είναι viral αλλά αποτελεί μία επένδυση στην ντουλάπα μιας fashionistas.  Εσύ τελικά είσαι έτοιμη για ενα barn jacket look;

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164