Site icon TLIFE

Τρία spring items και πως τα φοράς τώρα στο γραφείο!

Ξέρεις, εμείς στο Tlife έχουμε η κάθε μια ξεχωριστό στιλ. Σίγουρα όμως εδώ και αρκετό καιρό έχουμε ξεκινήσει να φοράμε στο γραφείο τις ανοιξιάτικες τάσεις. Κι αυτό γιατί βαρεθήκαμε το χειμώνα και αναζητούσαμε κάτι πιο ενημερωμένο και φρέσκο. Επειδή λοιπόν κατά πάσα πιθανότητα βρίσκεσαι κι εσύ στη φάση της αναζήτησης, αποφάσισα να σου προτείνω τρία spring items που μπορείς να φορέσεις στη δουλειά, να είσαι άνετη και στιλάτη.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες…

Ξεκινάμε με τα παπούτσια. Τα slingbacks είναι μια φοβερή τάση για φέτος και αρκετά άνετη για σένα που δεν θες να φορέσεις ούτε ψηλοτάκουνα, αλλά ούτε και flat. Είναι στην ουσία οι γόβες με medium τακούνι που δένουν στο πίσω μέρος του ποδιού και που μπροστά είναι μυτερές. Φόρεσέ τα με μια midi αέρινη φούστα (κατά προτίμηση με πιέτες) κι ένα λεπτό πουλόβερ. Μην ξεχάσεις να ολοκληρώσεις με την chain bag σου.

Σαν δεύτερη πρόταση έχουμε την πουκαμίσα. Σίγουρα έχεις μια στην ντουλάπα και ναι ήρθε η ώρα να τη φορέσεις. Τις ημέρες με υψηλή θερμοκρασία φόρεσέ την με loafers ή slippers κι ένα χρωματιστό φουλάρι, ενώ όταν νιώθεις ότι κρυώνεις λίγο, μπορείς να την αναδείξεις με dessert boots και leather jacket. Φυσικά χωρίς καλσόν και στις δύο περιπτώσεις.

Last but not least. Έχεις μια ζιπ κιλότ ή μια ολόσωμη ζιπ κιλότ. Είναι το πιο ιδανικό κομμάτι για all day εμφανίσεις. Μπορείς να τη συνδυάσεις με γόβες, αλλά και με sneakers για πιο cool αποτέλεσμα.

© 2024 tlife.gr