Site icon TLIFE

Τσάντα Παραλίας: Εσύ τι θα κρατήσεις φέτος στις πλαζ;

Έχουμε βρει το τέλειο μαγιό για αυτό το καλοκαίρι, αλλά δεν πας παραλία χωρίς να έχεις διαλέξει και την σωστή τσάντα θαλάσσης!Εδώ μιλάμε για το κομμάτι κλειδί του holiday style. Tην παίρνεις μαζί σου από το πρωί και πρέπει να χωράει όλα όσα χρειάζεται μέχρι το βράδυ. Οι περισσότερες πάμε στην παραλία, μετά στη beach bar, μετά βόλτα για shopping, μετά ταβερνάκι και ίσως καπάκι για ένα ποτό. Στην τσάντα παραλίας πρέπει να έχεις τα απαραίτητα για ένα 24ώρο στο νησί. Την θες να ταιριάζει με όλα τα holiday look σου, να είναι στιλάτη και να έχει αρκετό χώρο. Δεν είναι και εύκολο!

 

@saraloura

Mία σωστή τσάντα παραλίας εκτός από πρακτικότητα προσφέρει και στιλ στην εμφάνιση σου εφόσον πρόκειται για ένα μοντέρνο αξεσουάρ που κάνει τα  beach looks να φαίνονται ακόμα πιο cool.

 

Πλέον μπορείς να τις βρεις σε διάφορα μεγέθη, με δερμάτινες λεπτομέρειες ή με τη raffia χρωματισμένη σε διάφορα χαρούμενα χρώματα. Μία εξίσου κομψή και άκρως καλοκαιρινή επιλογή είναι οι ευρύχωρες τσάντες από καμβά, οι οποίες είναι πολύ πρακτικές και χωρούν όλα όσα χρειάζεστε στην παραλία

 

Εκτός από την διαχρονική ψάθινη πλέον υπάρχουν τσάντες θαλάσσης από καραβόπανο, υπάρχουν οι μοντέρνες crochet, αλλά και οι τσάντες από πετσετέ ύφασμα που είναι πολύ στιλάτες.

Όποιο και να είναι το μαγιό σου, ή το beach style σου, όλο το στιλ ολοκληρώνεται πάντα με μία τσάντα παραλίας που θα τα χωρέσει όλα και θα την πάρεις παντού!

 

© 2024 tlife.gr