Βασιλιάς Κάρολος: H Κate Middleton με βασιλική εμφάνιση κέρδισε τις εντυπώσεις

Σήμερα είναι μία ιστορική μέρα για την Αγγλία. Χιλιάδες άνθρωποι έχουν συγκεντρωθεί στο Αβαείο του Ουέστμινστερ και στους γύρω δρόμους του κεντρικού Λονδίνου για να παρακολουθήσουν μια λαμπρή επίδειξη βρετανικής μεγαλοπρέπειας. Η στέψη του Βασιλιά Κάρολου είναι ένα παγκόσμιο γεγονός που έχει μεγαλοπρέπεια και ιστορική σημασία. Σύσσωμη η βασιλική οικογένεια έδωσε το παρών και όπως πάντα η εμφάνιση της Kate Middleton τράβηξε όλα τα βλέμματα.

 

Μέσα από την λαμπερή εμφάνιση της δηλώνει ξεκάθαρα πια το λαμπερό νέο ρόλο της στην βασιλική οικογένεια. Έχει άνεση κομψότητα και βασιλική μεγαλοπρέπεια. Όπως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας φορούσε ένα βασιλικό μανδύα σε μπλε χρώμα, που έπεφτε πάνω από ένα embellished λευκό φόρεμα Alexander McQueen και έδειχνε υπέρ κομψή.Το εντυπωσιακό φόρεμα από ιβουάρ μεταξωτό κρεπ, περιείχε κεντήματα με νήμα σε μοτίβα τριαντάφυλλου, γαϊδουράγκαθου, ασφόδελου και τρίφυλλου που αντιπροσωπεύουν καθένα από τα τέσσερα έθνη!

 

Στο κεφάλι ένα αντί για τιάρα επέλεξε ένα διαμαντένιο headpice, Jess Collett x Alexander McQueen που συνδύασε με σκουλαρίκια από την κοσμηματοθήκη της Diana αποτίοντας φόρο τιμής στην αδικοχαμένη πριγκίπισσα. Στο λαιμό επέλεξε ένα κολιέ tribute στην Βασίλισσα Ελισάβετ, το The George VI Festoon Necklace, το οποίο είχε κάνει δώρο ο King George VI στην κόρη του Elizabeth.

Φωτογραφίες Reuters- Getty Images

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164