Βασιλιάς Κάρολος: Ο σχεδιαστής που δημιούργησε το εντυπωσιακό φόρεμα της Βασίλισσας Καμίλα

Σήμερα γίνεται η ιστορική Στέψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα. Πιστοί στην απόφαση τους να πραγματοποιήσουν μια πιο χαλαρή στέψη, είδαμε την Καμίλα να κάνει μία μοντέρνα εμφάνιση την ιστορική αυτή στιγμή.

Η Καμίλα για την μεγάλη αυτή ιστορική μέρα  ζήτησε τη βοήθεια του Βρετανού σχεδιαστή μόδας Bruce Oldfield για να σχεδιάσει το φόρεμα της στέψης της. Ο σχεδιαστής έχει επιμεληθεί εμφανίσεις της και άλλες φορές.

 

Έτσι η Βασίλισσα Καμίλα εμφανίστηκε με μία maxi λευκή embellished gown που είχε gold details με floral μοτίβα, άκρως εντυπωσιακή!

 

Η απόφαση της Camilla να επιλέξει τον Oldfield προκάλεσε έκπληξη σε ορισμένους, οι οποίοι σημείωσαν ότι ήταν ο «αγαπημένος» σχεδιαστής της αείμνηστης πριγκίπισσας Νταϊάνα. Ήταν επίσης ο εγκέφαλος πίσω από τα πιο αναγνωρίσιμα φορέματα της αείμνηστης πριγκίπισσας.

Instagram @bruceoldfield

Instagram @bruceoldfield

Ο Όλντφιλντ ανέπτυξε στενή φιλία με την Queen Consort τις τελευταίες δεκαετίες, η οποία ακολούθησε τη δεκαετή φιλία του με την Νταϊάνα και δεν είναι λίγες ο φορές που έχει επιλέξει δημιουργίες του.

Φωτογραφίες Reuters-Getty Images

 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164