Site icon TLIFE

Βlumarine: Αυτός είναι ο νέος Creative Director του οίκου!

Λίγο καιρό πριν ο Nicola Borgano αποχώρησε από την Blumarine, μετά από 4 χρόνια συνεργασίας! Τώρα λοιπόν ο οίκος ανακοινώνει τον νέο του Creative Director: O Walter Chiapponi θα είναι ο νέος δημιουργικός διευθυντής. Ο Chiapponi  ήταν χρόνια  δημιουργικός διευθυντής της Tod’s, οπότε η ιταλική εταιρεία μόδας, θα κάνει μάλλον μία στροφή μακριά από την φανταχτερή αισθητική του Y2K.

 

 “Είμαι πολύ χαρούμενος που διορίστηκα δημιουργικός διευθυντής μιας εμβληματικής ιταλικής μάρκας που έχει σκιαγραφήσει με την πάροδο του χρόνου μια  original  ιδέα της θηλυκότητας που ορίζεται από την δημιουργικότητα. Η δυνατότητα να συμβάλω στην καθιέρωση μιας νέας φάσης για την Blumarine είναι για μένα μια ευκαιρία να αγκαλιάσω νέους συναρπαστικούς και σημαντικούς ορίζοντες, να διευρύνω το όραμά μου και να αποκαταστήσω το νόημα της καλλιτεχνικής έκφρασης” δήλωσε ο Chiapponi  για την νέα συνεργασία!

Η πρώτη του συλλογή για την ιταλική μάρκα θα παρουσιαστεί τον Φεβρουάριο του 2024 κατά τη διάρκεια της #MilanFashionWeek.

Kεντρική φωτογραφία @blumarine

 

© 2024 tlife.gr