Site icon TLIFE

WOOKS: Ανακάλυψε το fashion brand που θα γίνει και δική σου εμμονή

Μπορείς να με πεις instagramer ή αλλιώς “εθισμένη” στα social media! Εξάλλου, ποια από εμάς δηλώνει το αντίθετο; Ναι, το instagram είναι για μένα “εργαλείο” δουλειάς, ένας τρόπος να μαθαίνω εγκαίρως τι γίνεται στο χώρο της μόδας και μια καθημερινή διασκέδαση που μπορώ να απολαμβάνω όπου κι αν βρίσκομαι! Οι περισσότεροι που ακολουθώ, φυσικά σχετίζονται με το κομμάτι της μόδας και οι αναζητήσεις μου έχουν το ίδιο περιεχόμενο. Και όλα αυτά, όχι γιατί είμαι fashion editor, αλλά γιατί είμαι ένα κορίτσι με στιλιστικές ανησυχίες που θέλει να κρατάει τον εαυτό της συνεχώς ενημερωμένο.

Ένα βράδυ, από εκείνα τα συνηθισμένα που κάνεις cocooning και η μόνη σου συντροφιά είναι το instagram άντε και το κατοικίδιό σου, ανακάλυψα στις αναζητήσεις ότι οι περισσότεροι φίλοι μου και σχεδόν όλες οι αγαπημένες μου fashion bloggers ακολουθούν ένα “ψαγμένο” fashion brand με όνομα WOOKS (@wooks_fashion), το οποίο έχει το δικό του τρόπο να αντιμετωπίζει το casual και sporty στιλ. Κόλλησα με το funky vibe που χαρακτήριζαν τις φωτογραφίες του λογαριασμού και ταυτόχρονα σκέφτηκα να πατήσω το link (www.wooks.it ) να μπω στο site για να δω τι παίζει. Αφού τσέκαρα όλα τα items και τις φανταστικές τους τιμές (από μονόχρωμα, γυαλιστερά κολάν ή με διαφάνειες και βελούδινες φόρμες), είπα να αποκτήσω ένα κολάν με διαφάνειες που πραγματικά έλειπε από την ντουλάπα μου. Ξέρεις, είναι από αυτά τα κομμάτια που φοράς στο γυμναστήριο, στα ψώνια, στον καφέ, ακόμα και στο γραφείο αν το σηκώνει το κλίμα.

Όταν το κολάν έφτασε στην πόρτα μου, το δοκίμασα αμέσως. Εκεί κατάλαβα πως η επένδυση μου ήταν απόλυτα σωστή και το κολάν άξιζε τα λεφτά του. Τέλειο πατρόν και ποιότητα με μια φανταστική εφαρμογή που αναδεικνύει το γυναικείο σώμα.

Από ότι καταλαβαίνεις κόλλησα! Η WOOKS εκτός απο super leggings έχει πραγματικά τα πιο τέλεια βελούδινα σετ που έχεις δει ever! Εννοείται οτι δεν άντεξα και πήρα ένα βελούδινο σετ με το οποίο ξετρελάθηκα όταν κατάλαβα ότι ταιριάζει απόλυτα για μέσα στο σπίτι, αλλά και για τις καθημερινές βόλτες με τις φίλες μου. Ξέρεις, αυτές οι φόρμες έχουν ένα athleisure στιλ που όλες έχουμε αδυναμία, τέλεια ποιότητα και σε τιμή που αξίζει, καθώς κοστίζει μόνο 59 ευρώ πάνω κάτω και χωρίς έξοδα αποστολής. Κεντρικό πρόσωπο αυτής της in fashion καμπάνιας με τα βελούδινα σετ είναι η Όλγα Φαρμάκη και πραγματικά έχει γίνει πολύ εντυπωσιακή δουλειά!

Πριν με ρωτήσεις πως θα κάνεις τη δική σου παραγγελία, θα σου πω ότι αυτό είναι το πιο εύκολο part. Μπες στο www.wooks.it, διαλέγεις το αγαπημένο ή τα αγαπημένα σου κομμάτια και επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής. Μπορείς μέσω αντικαταβολής, PAYPAL ή με οποιαδήποτε κάρτα έχεις μέσω VIVAPAYMENTS. Η εταιρεία WOOKS θα στείλει μέσω κούριερ στην πόρτα σου οποιαδήποτε παραγγελία, γρήγορα, χωρίς έξοδα αποστολής και κρυφές χρεώσεις.

Τέλος, θέλω να σε ενημερώσω ότι είναι ευκαιρία να κάνεις τα ψώνια σου αυτήν τη στιγμή, καθώς λόγω εκπτώσεων θα βρεις τα μονόχρωμα γυαλιστερά κολάν με -50% έκπτωση και πολλές ακόμα προσφορές που θα σε συναρπάσουν.

Μπες στο site της WOOKS www.wooks.it, ακολούθησέ την στο instagram @wooks_fashion ή στο facebook WOOKS και θα καταλάβεις γιατί έχουν τρελαθεί όλοι με τη WOOKS!.

© 2024 tlife.gr