Dior Cruise 2025: Αναγεννησιακές πλεξούδες και χλωμή επιδερμίδα σε looks εμπνευσμένα από την σκοτεινή γοητεία της Σκωτίας

Το Cruise Show 2025 του οίκου Dior πραγματοποιήθηκε στο μαγευτικό Drummond castle στο Perthshire της Σκωτίας. Τα μοντέλα θυμίζουν ηρωίδες βγαλμένες από μυθιστορήματα της Jane Austen αλλά και την Βασίλισσα Mary I της Σκωτίας. Περπάτησαν ανάμεσα στους δαιδαλώδεις διαδρόμους του κάστρου, κάτω από το γκρίζο και γοητευτικό ουρανό με δημιουργίες εμπνευσμένες από τα παραδοσιακά κιλτ αποθεώνοντας το κασμίρ και το καρό αλλά και φορέματα που θυμίζουν πανοπλίες. 

Στα παρασκήνια οι beauty experts δημιούργησαν αναγεννησιακές πλεξούδες που στολίστηκαν με πέρλες και μικροσκοπικά, μεταλλικά αξεσουάρ ενώ το πρόσωπο αποκτά μυστήριο χάρη στο μαύρο βέλο. Τα πολύ μακριά και τα πολύ κοντά μαλλιά έρχονται στο προσκήνιο και πάλι. Ραπουνζέλ και “πολεμιστές” με pixie και σκουλαρίκια που θυμίζουν βέλη. 

Το μακιγιάζ ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Τα “θυμωμένα” χείλη είναι γήινα και ξεθωριασμένα κόκκινα, μάτια και χείλη γυμνά από χρώμα και η επιδερμίδα βελούδινη και άψογη. Καθαρό και αγνό beauty look που σύμφωνα με τους ειδικούς θα είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της επόμενης σεζόν. 

Photos: Reuters

Ετικέτες

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164