Site icon TLIFE

Max Mara Resort Show 2025: Υπέροχα wavy hair looks και nude μακιγιάζ είναι οι τάσεις που θα δεις παντού το φθινόπωρο

Το Max Mara Resort Show 2025 πραγματοποιήθηκε στο Palazzo Ducale της Βενετία και ο σχεδιαστής του οίκου Ian Griffith παρουσίασε δημιουργίες με καμηλό, μαύρο, λευκό και ταμπά αποχρώσεις και μεταξωτά που θα μπορούσε να έχει φέρει ο Πόλο από την Cathay (αρχαϊκό όνομα της Κίνας) ή την Κωνσταντινούπολη.

Τα συνδύασε με εξωτικά headpieces εμπνευσμένα από τουρμπάνια, που έχουν υλοποιηθεί σε συνεργασία με τον θρυλικό μόδιστρο Stephen Jones.

Όσον αφορά στα beauty looks οι ανάλαφροι και ανεπιτήδευτοι κυματισμοί είναι η τάση που προτείνει ο οίκος και θα δεις παντού τους επόμενους μήνες. Οι experts, τις τελευταίες σεζόν, προτείνουν τα minimal hairstyles που αναδεικνύουν μοναδικά την φυσική υφή των σπαστών ή curly μαλλιών. 

Το μακιγιάζ ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία με γήινες αποχρώσεις στα μάτια, τρυφερό ροζ σε ζυγωματικά και χείλη και άψογη, ματ επιδερμίδα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα beauty looks της επόμενης σεζόν είναι soft, απλά και χωρίς εντάσεις και υπερβολές τόσο όσον αφορά στο μακιγιάζ όσο και τα μαλλιά. Υπεύθυνοι για τα looks είναι ο hairstylist Pier Paolo Lai και η make up artist Fulvia Farolfi.  

Photos: Max Mara 

 

 

© 2024 tlife.gr