Mob Wife Αρώματα: Πολυτελή και με έντονες νότες σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις

Το mob wife trend κάνει πάταγο στο TikTok και τον τελευταίο καιρό έχουμε δει outfits, μακιγιάζ αλλά και χτενίσματα που θυμίζουν τις εμβληματικές συζύγους των μαφιόζων. Γούνες, animal print, updos με υπερβολικό όγκο, έντονο περίγραμμα στα χείλη και πολύ μακριά νύχια είναι τα βασικά στοιχεία που πρέπει να ακολουθήσεις αν θέλεις να υιοθετήσεις το look. Και μην ξεχνάς ότι ο μαξιμαλισμός είναι απαραίτητος. 

Κι αφού είδαμε τόσο τα it girls όσο και τις celebrities να εμφανίζονται με τα πιο εντυπωσιακά mob wife looks τώρα έρχεται μία ακόμη λεπτομέρεια που το ολοκληρώνει. Το άρωμα φυσικά. Μπορείς να φανταστείς ποιο άρωμα θα μπορούσε να υπάρχει στο bodoir της συγκεκριμένης γυναίκας; Υποθέτουμε ότι η εσάνς είναι δυνατή καθώς σκοπός είναι γυρίζουν τα κεφάλια στο χώρο και με πολυτελής συσκευασίες. 

Αναρωτιέσαι ποια είναι; Στη συνέχεια θα δεις τα 5 κλασικά και αγαπημένα.

Chanel No5 Eau de Parfum: Οι φανατικοί θαυμαστές του “Sopranos” είναι σχεδόν σίγουροι ότι η Carmela Soprano φορά αυτό ακριβώς το άρωμα. Θρυλικό και κλασικό μεν αλλά με μια old money αισθητική. Floral αλλά και δυναμικό αποπνέει χλιδή αλλά με τον πιο κομψό τρόπο. 

Tom Ford Fucking Fabulous Eau de Parfum: Το πατσουλί επικρατεί και πρόκειται για μια μοντέρνα εσάς κατάλληλη για τις νεότερες mob wifes. Η ονομασία του είναι προκλητική αλλά γίνεται κατανοητή με την πρώτη αίσθηση που αφήνουν οι νότες δέρμα τος και βανίλιας. Στην πραγματικότητα μυρίζει πλούσια γυναίκα σε βραδινή έξοδο.  

Gucci Guilty for Her Eau de Parfum: Ανήκει στην κατηγορία των αρωμάτων που επιβάλλεται να ανανεώσεις μέσα στη νύχτα για να γεμίσει ο χώρος πλούσιο κεχριμπάρι και πατσουλί. Τα εσπεριδοειδή αφήνουν μια πονηρή υπόνοια και το απροσδόκητο ροζ πιπέρι προσθέτει μια πικάντικη και φλογερή αίσθηση. 

 

Dolce & Gabbana The One Eau de Parfum: Το έχουν δημιουργήσει δύο Σισιλιάνοι και αυτό λέει πολλά. Κεχριμπάρι, βανίλια και περγαμόντο θυμίζουν έντονα  αυτή τη γωνιά της Ιταλίας. Οι φρουτώδεις νότες προσθέτουν μια φρεσκάδα, με το ροδάκινο και το λίτσι να προσδίδουν μια σχεδόν γκουρμέ γλυκύτητα. Σε μια μαφιόζικη ιστορία η mob wife το φορά και ζητά από τον σύζυγό της να ξεχάσει τις δουλειές επί του παρόντος, να καθίσει πλάι της και να απολαύσει τη νύχτα στο δικό τους club.  

YSL Black Opium Eau de Parfum Over Red: Το άρωμα του καφέ και των λευκών λουλουδιών χαρίζει τη δόση της καθαρής ενέργειας και της γλυκιάς, λουλουδάτης αύρας . Το κόκκινο χρώμα, βαθύ και ζωηρό όπως το κεράσι που λάμπει στην καρδιά του αρώματος, όπως το φως που ακτινοβολεί μέσα από το εμβληματικό μπουκάλι, ένα κατακόκκινο κύμα που σε κατακλύζει, καθώς απολαμβάνεις τη λάμψη του νέου αρώματος.
Πέρα από το κόκκινο. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164