Site icon TLIFE

My Beauty Buys: 10 αφρόλουτρα που προτείνει η beauty editor και δεν θα θέλεις να βγεις από το μπάνιο

Το αφρόλουτρο είναι ένα από τα προϊόντα περιποίησης σώματος που έχουμε συνδέσει με την ξεκούραση και την αρχή ή το τέλος της ημέρας. Αλλά και με το υπέροχο άρωμα, την απαλότητα στο δέρμα και την αίσθηση δροσιάς. Κάποιες μένουμε σταθερές σε ένα συγκεκριμένο, ακόμη και για χρόνια. Υπάρχει όμως και η κατηγορία που χρειάζεται ένα νέο ανάλογα με την διάθεση, την εποχή ή ακόμη και την περίσταση. 

Εγώ για παράδειγμα κρατώ σαν φυλαχτό το αγαπημένο μου Miss Dior και το συνδυάζω με το άρωμα. Έχω όμως στη συλλογή μου το απόλυτα καλοκαιρινό που μου θυμίζει εξωτικούς προορισμούς και διακοπές αλλά κι εκείνο που πάντα με χαλαρώνει μετά από μια κουραστική ημέρα στο γραφείο. 

Στη συνέχεια θα δεις τα 10 αφρόλουτρα που θεωρώ αξεπέραστα. 

Dior Miss Dior Indulgent Showe Gel with Rose Water:  Με ροδόνερο στη σύνθεση του που χαρίζει εξαιρετική απαλότητα στο δέρμα. Παράλληλα όμως μια floral σύνθεση από ίριδα, παιώνια, κρίνο της κοιλάδας και τριαντάφυλλο συνδυάζεται αριστουργηματικά με το βερίκοκο και το ροδάκινο αφήνοντας την πιο classy εσάνς. 

Molton Brown Orange & Bergamot Bath & Shower Gel:  Θεωρείται εμβληματικό και ένα από τα πιο δροσερά του οίκου. Εμπλουτισμένο με έναν χαρούμενο συνδυασμό από φρέσκο πορτοκάλι, λαμπερό νερόλι και ανακουφιστικό μόσχο είναι σίγουρο ότι θα το λατρέψεις. 

Nuxe Prodigieuse Huile de Douche Shower Oil: Θα το συνδέσεις με τα καλοκαίρια σου χάρη στα σωματίδια χρυσού μαργαριταριού ορυκτής προέλευσης που περιέχει στη σύνθεση του και αφήνουν τέλεια λάμψη στο δέρμα. Το εμβληματικό άρωμα συνδυάζει το άνθος πορτοκαλιού με τη μανόλια και τη βανίλια. 

 

 

Dove Nourishing Silk Shower Gel:  Κατάλληλο για το ξηρό δέρμα θρέφει και προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και μεταξένια υφή.

Hermes Le Jardin de Monsieur Li Hair & Body Shower Gel:  Κατάλληλο τόσο για το σώμα όσο και τα μαλλιά ενώνει αρμονικά το λεπτεπίλεπτο αραβικό γιασεμί, το κουμκουάτ και το περγαμόντο. Ένα άρωμα που αναζωογονεί και δημιουργεί έντονη αίσθηση ευφορίας και δροσιάς. 

Korres Renewing Body Cleanser Αχλάδι Περγαμόντο: Αρωματικά άνθη από περγαμόντο και γλυκό αχλάδι, πρωτεΐνες Σιταριού και εκχυλίσματα Αλόης και Αλθαίας συνδυάζονται για να χαρίσουν στο δέρμα εκτός από υπέροχο άρωμα, πλούσια ενυδάτωση που διαρκεί για ώρες. 

Erre Due Madagascar Scent Shower Gel Vanilla Monoi: Στη σύνθεση του περιέχει το ενεργό συστατικό Hydroviton Plus με υαλουρονικό οξύ για πλούσια ενυδάτωση με διάρκεια έως και 24ώρες. Το ζεστό του άρωμα σε μεταφέρει στην εξωτική Μαδαγασκάρη χάρη στις ζωηρές νότες από καρύδα, άνθη monoi, γιασεμί, βανίλια και musk.

Rituals The Ritual of Yozakura Rich Foaming Shower Gel: Αφρόλουτρο σε μορφή αφρού με λευκά λουλούδια με κεχριμπαρένια γκουρμέ στοιχεία βανίλιας και γάλα αμυγδάλου. Απαλές φρουτώδεις νότες ακτινοβολούν στην κορυφή δημιουργώντας ένα γλυκό άρωμα να αποπνέει χαρά και λάμψη. 

Tesori d’ Oriente Fiore del Dragon Bath Cream:  Το Dragon Flower είναι γνωστό ως «Βασίλισσα της Νύχτας» και πρόκειται για ένα φυτό σπάνιας ομορφιάς που ανθίζει μόνο τη νύχτα. Τα λευκά άνθη του, φωτίζονται από το φως του φεγγαριού, εκπέμπουν ένα έντονο και μαγευτικό άρωμα με ζεστές ανατολίτικες νότες. Στην αρχαία Κίνα, ο καρπός του ήταν γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και θεωρείται ελιξίριο της ζωής. Αυτό είναι το βασικό συστατικό του και απλά θα σε μαγέψει. 

L’ Occitane Herbae Iris Pallida Perfumed Shower Gel: Με θηλυκό και floral άρωμα από άνθη Ίριδας Pallida. Ένα λουλούδι γνωστό για τις αντιγηραντικές και τονωτικές του ιδιότητες αλλά και την αποκατάσταση της φωτεινότητας. Μία από τις βασικές του ιδιότητες είναι η μείωση των δυσχρωμιών της επιδερμίδας. 

 

 

 

© 2024 tlife.gr