Αυτό είναι το μοναδικό καλλυντικό που φοράει η Kaia Gerber στην καραντίνα!

Η ζωή μέσα στο σπίτι έχει αλλάξει πολλές συνήθειές μας. Για την Kaia Gerber αυτό σημαίνει ότι έχει κάνει skip το εντατικό μακιγιάζ και το skincare, ωστόσο υπάρχει ένα προϊόν το οποίο φοράει εντατικά. Φοράει καθεμία μέρα γιατί αυτό της φτιάχνει την διάθεση. Μπορείς να μαντέψεις;

Πρόκειται για το άρωμα της, το Daisy του Marc Jacobs: “Φοράω αυτό το άρωμα από τότε που ήμουν 12- 13. Το φοράω κάθε μέρα ακόμη και αν δεν πρόκειται να βγω από το σπίτι γιατί με κάνει να νιώθω ότι δεν έχω ξεφύγει και πολύ από την ρουτίνα μου.

https://www.instagram.com/p/B9hNPDHDwpS/

Τις ημέρες της καραντίνας, η Kaia Gerber η οποία είναι και πρόσωπο της καμπάνιας του αρώματος τα τελευταία χρόνια, έχει επικεντρωθεί στο well being κάνοντας εντατικά γυμναστική αλλά και μια σειρά online μαθημάτων τα οποία ονομάζονται “Η επιστήμη του well-being”. “Εκμεταλλεύομαι αυτό το διάστημα για να νιώσω υγιής από μέσα. Το μυαλό μας προχωρά καθημερινά αλλά δεν έχουμε τον χρόνο να έρθουμε σε επαφή με το σώμα μας. Νιώθω πολύ τυχερή γιατί εκμεταλλεύομαι αυτό το διάστημα για να έρθω σε επαφή με τον εσωτερικό μου κόσμο!”, είπε η Kaia Gerber στο αμερικάνικο Allure.

Αλήθεια, εσύ: α) που έχεις επικεντρωθεί αυτό το διάστημα και β) ποιο είναι εκείνο το ένα προϊόν που φοράς no matter what?

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164