Αυτό που περιμέναμε! Η Blake Lively ανέβασε μια αστεία φωτογραφία του Ryan Reynolds με… κοτσιδάκι!

Είναι ίσως το πιο αγαπημένο μας ζευγάρι στη showbiz για όλους τους προφανούς λόγους. Και αν δεν τους ακολουθείς στο instagram και άρα δεν γνωρίζεις ποιοι είναι αυτοί οι προφανείς λόγοι, να σου πούμε ότι η Blake Lively και ο Ryan Reynolds κάνουν μεταξύ τους τα πιο ωραία πειράγματα, οπότε… follow!

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και αυτό που θα δεις παρακάτω: τις προηγούμενες μέρες η Blake Lively ανέβασε μια φωτό του Ryan Reynolds στην οποία τον δείχνει με ένα πολύ αστείο μικροσκοπικό κοτσιδάκι.

“Σε προκαλώ να το ξεχνάς αυτό κάθε φορά που θα τον βλέπεις για το υπόλοιπο της αιωνιότητας”, έγραψε η Blake Lively σε αυτό το πολύ αστείο story το οποίο προφανώς είναι το αποτέλεσμα του κουρέματος που έκανε η Blake Lively στον σύζυγό της και για το οποίο ο ίδιος μας είχε προειδοποιήσει μέσα από την εκπομπή The Late Show.

Λίγο αργότερα, στα χέρια της Blake Lively έφτασε ένα κουτί με το χρώμα των μαλλιών της από την προσωπική της hair stylist Rona O O’ Connor για να βάψει τα μαλλιά της. Η πρωταγωνίστρια του Gossip Girl ανέβασε photo σε insta story και έγραψε: “Το γεγονός ότι εμπιστεύεσαι τον Ryan Reynolds με κάνει να ανησυχώ για την λογική σου. Αλλά ποιος χρειάζεται τα μαλλιά του, τέλος πάντων;”.

Με δεδομένο ότι έχουμε συνηθίσει τον Ryan Reynolds να απαντά στα πειράγματα της Blale Lively (και το αντίστροφο) με πράξεις, λες να δούμε η απάντηση σε αυτό το κοτσιδάκι να είναι ένα… ροζ χρώμα στα μαλλιά της, ας πούμε;

Αναμένουμε!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164