Site icon TLIFE

Αυτό το nail art είναι πιο επίκαιρο από ποτέ! Μαντεύεις;

Female surgeon doctor washing her hands

Οι nail artist έχουν απύθμενη φαντασία και κατά καιρούς έχουμε δει σχέδια που αποκαλύπτουν ακριβώς γιατί κάνουμε λόγο για nail art. Η Mei Kawajiri η οποία είναι στο instagram Nails by Mei είναι μια από αυτές που έχουν ξεχωρίσει α) με το σπουδαίο πελατολόγιό της β) με τα σχέδια της και γ) με την οξυδέρκειά της.

Το τελευταίο nail art που δημιούργησε είναι το πιο επίκαιρο που έχουμε δει γιατί σχεδίασε στα νύχια ένα απολυμαντικό χεριών ή, αλλιώς, αυτό που χρησιμοποιούμε πιο εντατικά από ποτέ αυτές τις μέρες και αυτό που δεν βρίσκεις πια στα super market και στα φαρμακεία οπότε… μπορείς να το δημιουργήσεις!

Από το ένα χέρι στα νύχια αποτυπώνεται το water nail trend, αυτό που δημιουργεί το εφέ των βρεγμένων νυχιών που τα έχεις πλύνει και αυτά δεν έχουν απορροφήσει το νερό, και από το άλλο, η ίδια έχει αντιγράψει τέλεια το logo που έχει το αντισηπτικό χεριών που χρησιμοποιεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Είναι επίσημο, λοιπόν, πως πλέον μπορείς να αντλήσεις έμπνευση από οτιδήποτε για το επόμενό σου ραντεβού!

Last chance info: Yeap! Είμαι αυτή η πολύ περήφανη beauty editor που έχει κάνει συνέντευξη από την Nails by Mei. Δες τι μου είχε πει εδώ για την Bella και την Gigi Hadid αλλά και για πολλές ακόμη διάσημες πελάτισσές της.

 

© 2024 tlife.gr