Site icon TLIFE

81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της πρώτης βραδιάς

Το κόκκινο χαλί στο 81ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας υποδέχτηκε τις celebrities που κατέφτασαν στην ονειρική Ιταλική πόλη. Λαμπερές, εντυπωσιακές και με οσκαρικές εμφανίσεις έδωσαν το παρόν στην πρώτη βραδιά της διοργάνωσης και πιο συγκεκριμένα στην πρεμιέρας της νέας ταινίας του Tim Burton “Beetlejuice Beetlejuice”.

Reuters

Στο πλάι του σκηνοθέτη ήταν η σύντροφος του Monica Bellucci που έμεινες σταθερή στο “Sicialian” look της. Έκρυψε το βλέμμα της πίσω από τα μεγάλα μαύρα γυαλιά της ενώ άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα και minimal χωρίς υπερβολικό styling. 

Reuters

Jenna Ortega: Το μονοχρωματικό της μακιγιάζ ήταν απλά συγκλονιστικό μιας και είχε την ίδια κόκκινη, απόχρωση με τη δημιουργία που φορούσε. Τα μαλλιά της είναι μαζεμένα σε ένα χαμηλό bun. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Kate Blanchett: Παραμένει η βασίλισσα του red carpet και η πιο κομψή παρουσία σε κάθε της εμφάνιση. Τα μαλλιά της είναι απολύτως ανεπιτήδευτα και το μακιγιάζ της σοφιστικέ σε γήινους τόνους. 

Wynona Ryder: Θυμίζει πράγματι ηρωίδα βγαλμένη από ταινία του Tim Burton με τα μαλλιά της πιασμένα ψηλά σε ένα ρετρό και μεταμοντέρνο ταυτόχρονα updo. To βλέμμα της είναι τονισμένο με μαύρο eyeliner αλλά και περίγραμμα με μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου. 

Photo by Victor Boyko/Getty Images

Mariacarla Boscono: Το beauty look της είναι εμπνευσμένο, ξεκάθαρα από τα fashion shows της νέας σεζόν. Με boho διάθεση και ένα υπέροχο head piece με φτερά είναι η ωραιότερη εμφάνιση της πρώτης βραδιάς του Φεστιβάλ. Όσον αφορά στο μακιγιάζ είναι μια ωδή στο no makeup make up. 

Izabel Goulart: Ένα ακόμη μονοχρωματικό make up look, αυτή τη φορά σε υπέροχο copper τόνο που ταιριάζει με την ηλιολαμένη επιδερμίδα. 

© 2024 tlife.gr