Site icon TLIFE

Academy Museum Gala: Τα εντυπωσιακά beuty looks των celebrity στην λαμπερή βραδιά

Το Academy Museum Gala πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Los Angeles. Πρόκειται για μία φιλανθρωπική εκδήλωση με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων για τις εκθέσεις του μουσείου. Στο χθεσινό γκαλά τιμήθηκαν για την συμβολή τους στον κινηματογράφο σημαντικές προσωπικότητες όπως η Μέριλ Στριπ, η Όπρα Γουίνφρεϊ και η Σοφία Κόπολα.

Το κόκκινο χαλί ήταν στρωμένο από νωρίς και οι celebrities που παραβρέθηκαν ήταν πιο λαμπερές και εντυπωσιακές από ποτέ. 

Jennifer Connelly: Sleek hair look και soft smokey που της χαρίζει τον τίτλο της πιο ανεπιτήδευτα κομψής star. 

Salma Hayek: Τα μαλλιά της έχουν απαλούς, φυσικούς κυματισμούς με μια glam πινελιά που προσφέρει το headband με πολύτιμους λίθους.  

Demi Moore: Μια shimmer πινελιά στα βλέφαρα, matchy με τη δημιουργία που φορά είναι η τέλεια ιδέα για τις γιορτινές εμφανίσεις.  

Cara Delevingne: Vampy lips και smokey eyes σε γήινες αποχρώσεις. Τα μαλλιά της έχουν απαλούς κυματισμούς και βαθιά χωρίστρα στην άκρη. Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη το ωραιότερο beauty look της βραδιάς. 

Hailey Bieber: Με το αγαπημένο της glazed donut look και sleek bun. 

Kendall Jenner: Σκούρο περίγραμμα στα χείλη, δροσερά ζυγωματικά και καφέ τόνοι στα μάτια. Το τέλειο beauty look και τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς.  

Billie Eilish: Πραγματοποίησε μία ακόμη εξεζητημένη εμφάνιση φορώντας μαντήλι στα μαλλιά που αφήνει σε κοινή θέα το έντονο κόκκινο χρώμα στην κορυφή των μαλλιών. 

Julia Garner: Με baby bangs και λαμπερό φινίρισμα στα χείλη. 

Zoe Kravitz: Smoky eyes, ασύμμετρες baby bangs και αποχρώσεις στο μακιγιάζ που ταιριάζουν απόλυτα με τη δημιουργία που φορά. 

Eva Longoria: Τέλειο winged liner και nude, super λαμπερά χείλη.  

Olivia Wilde: Παραμένει πιστή στο cat eye και τις γήινες αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά αλλά και το 70’s hairstyle. 

Saoirse Ronan: Με μονοχρωματικό make up look σε ανοιξιάτικη ροδακινί απόχρωση που της ταιριάζει πολύ.  

Selena Gomez: Shimmer, ασημένια σκιά στα βλέφαρα και ουδέτερη απόχρωση στα χείλη συνδυάζονται υπέροχα με το classy updo. 

Dua Lipa: Βαθιά χωρίστρα στο πλάι, καφέ απόχρωση στα χείλη και winged liner.  

Nicola Peltz-Beckham: Η ροζ απόχρωση στα ζυγωματικά είναι ίδια ακριβώς με την Valentino δημιουργία που φορούσε ενώ το updo με την ελεύθερη τούφα χαρίζει μια ανέμελη πινελιά.  

 

Natalie Portman: Με υπέροχες μπούκλες στα μαλλιά, χωρίστρα στη μέση, smokey eye και κόκκινο, κλασικό κραγιόν. 

Photos: Reuters  

 

© 2024 tlife.gr