Alicia Vikander: Υποδέχεται την νέα σεζόν με νέο hairlook και εμείς αναρωτιόμαστε «μα γιατί;»

Σίγουρα σε κάποια φάση έχεις θαυμάσει τα υπέροχα, μακριά, μελαχρινά, συνήθως beach wavy, πάντα επιμελώς ατημέλητα μαλλιά της Alicia Vikander; Ξέχασέ τα αυτά τώρα! Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο Λονδίνο με νέο look, με αφορμή την προώθηση της νέας ταινίας, στην οποία πρωταγωνιστεί, με τίτλο «Firebrand». Μεγάλη η αλλαγή καθώς (ΚΑΙ) η Vikander υπέκυψε στο καρέ. Άλλη μια Χολιγουντιανή σταρ που τόλμησε και δεν φοβήθηκε την αλλαγή.

Photo by Neil Mockford/GC Images

Για την ακρίβεια, στα ξένα sites το νέο hairstyle της ηθοποιού ακούει στο όνομα «bed head bob». Ουσιαστικά πρόκειται για ένα καρέ χτένισμα, λίγο πάνω από τους ώμους, όχι αυστηρό, αλλά με μύτες που προσδίδουν στο τελικό αποτέλεσμα μια ανάλαφρη, αέρινη διάθεση, μια ενδιαφέρουσα κίνηση.

Ο λόγος που το συγκεκριμένο χτένισμα αποκαλείται έτσι από τους experts είναι γιατί μοιάζει λες και μόλις έχεις ξυπνήσει, σηκώθηκες από το κρεβάτι και έφυγες βιαστικά για το γραφείο χωρίς να περιποιηθείς ιδιαίτερα τα μαλλιά σου. Η Vikander ωστόσο πάντα εμφανιζόταν με επιμελώς ατημέλητα χτενίσματα, effortlessly chic θα τα χαρακτήριζα εγώ, οπότε δεν πέσαμε και από τα σύννεφα όταν είδαμε την πρόσφατη εμφάνισή της.

Photo by Dave Benett/WireImage

Κλείνω με ένα μικρό σχόλιο: Γιατί βρε Alicia, γιατί; Δίνω συν ένα στην προηγούμενη εκδοχή της Vikander, εκείνη με το μακρύ μαλλί. Αλλά αυτά είναι γούστα. Περί ορέξεως… που έλεγε και η γιαγιά μου. Εσένα ποια η γνώμη σου για το bob της Alicia Vikander;

Κεντρική φωτογραφία: Yui Mok/PA Images via Getty Images

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164