Site icon TLIFE

American Music Awards 2020: αυτά είναι τα beauty looks που μας άρεσαν περισσότερο!

Μπορεί εν μέσω Covid τα red carpet events να γίνονται εντελώς διαφορετικά από ότι έχουμε συνηθίσει (κάποιοι μένουν στο σπίτι τους, κάποιοι φτάνουν στο κόκκινο χαλί αλλά χωρίς κοινό και συνωστισμό) αυτό, όμως, που δεν έχει αλλάξει είναι οι glam εμφανίσεις των καλεσμένων οι οποίοι φτάνουν έτοιμοι να μας δώσουν έμπνευση για μερικά beauty looks που μπορούμε να υιοθετήσουμε… εχμ, στο σπίτι!

Τα America Music Awards, λοιπόν, δεν αποτέλεσαν εξαίρεση! Από την Cara Delevingne μέχρι την Dua Lipa που φορούσαν σχεδόν το ίδιο χρώμα σκιάς (μήπως μιλάμε για νέο trend;) αλλά και την πάντα sexy & glam Jennifer Lopez, αυτά είναι τα beauty looks που μας άρεσαν περισσότερο!

Cara Delevingne

To credit για το υπέροχο μακιγιάζ της Cara Delevingne πηγαίνει στην Kelsey Deenihan η οποία επέλεξε για εκείνη παστέλ μοβ σκιά και πορτοκαλί χείλη. Και αν αναρωτιέσαι ποιο προϊόν χρησιμοποίησε στα φρύδια της η eyebrow queen, πρόκειται για το DiorShow Brow Styler 002 στην απόχρωση Universal Brown. 

Dua Lipa

Στην λογική της παστέλ σκιάς κινήθηκε και η Dua Lipa με την διαφορά ότι την σέταρε με τραβηγμένη γραμμή eyeliner στα μάτια δίνοντας αυτό το cat eye αποτέλεσμα. Όσο για τα μαλλιά, εδώ είδαμε χωρίστρα στη μέση και κοκαλάκια τοποθετημένα με τον πιο 90’s τρόπο! 

Jennifer Lopez 

To glam squad της Jennifer Lopez δίνει κάθε φορά τον καλύτερό του εαυτό και η τελευταία εμφάνιση της JLO στο red carpet δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Η ίδια ήταν από τις πρώτες stars που κατέφθασαν στο κόκκινο χαλί και είχε wet μαλλιά, smudged eye και αυτό το iconic nude lip makeup με πιο σκούρο περίγραμμα. 

Taraji P. Henson

 

 

To credit για το μακιγιάζ της παρουσιάστριας της βραδιάς πηγαίνει στην επί χρόνια makeup artist της, Ashunta Sheriff Kendricks η οποία δημιούργησε αυτό το μακιγιάζ με προϊόντα Armani. Κι επειδή είμαστε σίγουροι ότι θέλεις να ξέρεις ποιο είναι αυτό το κραγιόν, σημείωσε πως πρόκειται για το Armani Lip Maestro Liquid Matte Lipstick. Η απόχρωση Sospiri απλώθηκε σε όλη την επιφάνεια και στο κέντρο χρησιμοποιήθηκε η απόχρωση Tadzio. 

Ciara 

Cornrows και φροντισμένα baby hair, ένα combo που μας άρεσε πολύ ακριβώς όπως το είδαμε στην αγαπημένη μας Ciara. You go girl!

Paris Hilton

Νομίζαμε ότι είχαμε να δούμε την Paris Hilton από τα 90’s αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι! Η ίδια ήταν πολύ εντυπωσιακή στο κόκκινο χαλί με full makeup και αυτό το signature 60’s ponytail που έγινε από τον Eduardo Ponce. 

Ποια σου άρεσε περισσότερο; 

 

© 2024 tlife.gr