Ariana Grande: Το ballerina bun της έχει το απόλυτο Millenial twist

Από τις αρχές της καριέρας της η Ariana Grande υιοθετεί την ψηλή αλογοουρά που θεωρείται πλέον iconic και σήμα κατατεθέν της. Τον τελευταίο καιρό όμως φαίνεται ότι έχει αποκτήσει μια νέα αγάπη-συνήθεια και αυτό είναι το ρομαντικό ballerina bun που της ταιριάζει εξίσου.  

Στην τελευταία της εμφάνιση, στο διάσημο tv show Saturday Night Live, ήταν πιο γλυκιά και εντυπωσιακή από ποτέ. Παραμένει ξανθιά, μια απόχρωση που υιοθέτησε με αφορμή την νέα της ταινία ενώ έχει μεν μαζέψει τα μαλλιά της σε ένα ψηλό bun αλλά με μια λεπτομέρεια που είναι τόσο Millenial. Για την ακρίβεια τα μαλλιά δεν είναι χτενισμένα όλα προς τα πίσω όπως είθισται στο συγκεκριμένο hairstyle.

Η χωρίστρα είναι στην άκρη και διακριτική με τον κότσο να είναι στην πραγματικότητα η αλογοουρά στριφογυρισμένη και στερεωμένη στο μέσο περίπου. Η hairstylist αποκάλυψε ότι είναι το twist που χαρίζει την τέλεια, νεανική πινελιά στο κλασικό χτένισμα. Για να παραμείνει στη θέση του απλώνει αρκετή ποσότητα hairspray για δυνατό κράτημα και λάμψη. 

Photos: @katiatemkin

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164