Baby2Baby: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks των celebrities στο φιλανθρωπικό gala

Το baby2baby φιλανθρωπικό gala πραγματοποιείται κάθε χρονιά και πρόκειται για ένα από τα διασημότερα στις ΗΠΑ μιας και celebrities όπως οι Kim Kardashian, Salma Hayek, Demi Lovato και Kirsten Dunst υποστηρίζουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη με κάθε δυνατό τρόπο. 

Οι παρουσίες είναι εντυπωσιακές και φέτος όλες τους υιοθέτησαν απίθανα beauty looks που αξίζει να δεις. 

Kim Kardashian: Το βλέμμα της τονισμένο με τις iconic, αγαπημένες της γήινες αποχρώσεις σε ένα soft smoky eye που είναι μεγάλη τάση. 

Hailey Bieber: Παραμένει σταθερή στο glazed donut look. Η επιδερμίδα άψογη και με φυσική λάμψη, τα ζυγωματικά σωστά αναψοκοκκινισμένα και τα χείλη της με gloss φινίρισμα και το τέλειο περίγραμμα. 

Heidi Klum: Smoky eye στις ωραιότερες και πιο γοητευτικές γκρι αποχρώσεις.  

Salma Hayek: Η shimmer σκιά στα βλέφαρα είναι matchy με την λαμπερή δημιουργία που φορά στην πιο σοφιστικέ σκούρα, πράσινη απόχρωση. Τα μαλλιά της είναι πιασμένα σε ένα ανεπιτήδευτο half up με δύο curly τούφες να πέφτουν ανέμελα στο πρόσωπο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demi Lovato (@ddlovato)

Demi Lovato: Με το απόλυτο κόκκινο χρώμα στα χείλη, άψογη ματ επιδερμίδα και έντονες καμπύλες στις βλεφαρίδες. Το bob της έχει μια ρετρό πινελιά με χωρίστρα στην άκρη και απαλούς κυματισμούς. 

 

Kirsten Dunst: Μονοχρωματικό make up look σε ουδέτερους τόνους, burgundy απόχρωση στα χείλη και τα μαλλιά μαζεμένα σε ένα κομψό, χαλαρό updo. 

Φωτογραφίες: Reuters

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164