Blake Lively: Η σειρά περιποίησης μαλλιών που δημιούργησε είναι στον “αέρα”

Πριν από μερικές ημέρες σου αποκαλύψαμε ότι η Blake Lively είναι η επόμενη celebrity που λανσάρει δική της beauty σειρά. Και τώρα είναι πλέον στον αέρα. Πρόκειται πράγματι για προϊόντα μαλλιών. H ίδια, όπως και η Jennifer Aniston, έχει εμμονή με τα μαλλιά της και όλοι όσοι την γνωρίζουν καλά το θεωρούσαν αναμενόμενο. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Εμπιστεύεται τους διασημότερους hairstylists και πιθανότατα το συζήτησε μαζί τους πριν αποφασίσει να λανσάρει την “Blake Brown Beauty” που λανσάρεται επίσημα αύριο στην Αμερική. Είναι εμπνευσμένη από τη δική της ρουτίνα περιποίησης μαλλιών και αποτελείται από οκτώ προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν συνδυαστικά αλλά και μεμονομένα. «Ήμουν αποφασισμένη να δημιουργήσω μια premium σειρά περιποίησης μαλλιών με επαγγελματική ποιότητα. Clean, βιώσιμη και πιο προσιτή από οτιδήποτε είδα εκεί έξω» εξηγεί η Lively. 

Courtesy Of Blake Brown

Η σειρά περιλαμβάνει δύο σαμπουάν, μάσκες θρέψης και ενδυνάμωσης, μια θεραπεία πριν το σαμπουάν, ένα προϊόν πολλαπλών χρήσεων, mousse και dry shampoo. H star αποκάλυψε ότι χρειάστηκαν επτά ολόκληρα χρόνια προετοιμασίας μιας και εξαιρετικά σχολαστική τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της. «Ήμασταν ασυμβίβαστοι, γι’ αυτό χρειάστηκε υπερβολικός χρόνος, αλλά τα προϊόντα πέρασαν από αυστηρό ποιοτικό έλεγχο. Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανη».

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164