Cannes Film Festival: 23 μακιγιάζ και μαλλιά που θέλουμε να αντιγράψουμε!

Το Φεστιβάλ των Καννών βρίσκεται σε εξέλιξη και βλέποντας τις διάσημες να καταφθάνουν στο κόκκινο χαλί συνειδητοποιούμε δύο πράγματα: α) πόσο μας είχε λείψει το glam και β) πόσο θέλουμε να υιοθετήσουμε κάποιο από αυτά τα beauty look με την πρώτη ευκαιρία. Ίσως πάλι, με την σεζόν των γάμων και των βαφτίσεων να έχει ανοίξει η ευκαιρία να είναι τώρα! Παρακάτω συγκεντρώσαμε τα πιο αγαπημένα μας beauty looks!

Sleek σινιόν

Η Beatrice Valli εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το πιο… ινσταγκραμικό χτένισμα αφού πρόκειται για ένα beauty look που το έχουμε δει ξανά και ξανά από τι μεγαλύτερες influencer. Πρόκειται για το sleek σινιόν που εδώ το βλέπουμε στην πιο wet εκδοχή του που ως στόχο έχει να αφήσει το ρούχο και την επιδερμίδα να κλέψουν τις εντυπώσεις. 

Βαθιά χωρίστρα

Τα effortless χτενίσματα είναι πάντα μια αγαπημένη επιλογή που αφήνει την υγεία των μαλλιών να αναδειχθεί. Η Camille Cottin μας έδειξε έναν υπέροχο συνδυασμό αυτού του χτενίσματος με σκούρα μοβ σκιά τοποθετημένη και τέλεια σβησμένη περιμετρικά του ματιού και ένα pink nude κραγιόν. 

Afro μαλλιά & 90’s κραγιόν

Ένα πολύ εντυπωσιακό combo από την Didi Stone που σετάρει τέλεια τη φυσικότητα με το στιλιζαρισμένο. Θα κρατήσουμε οπωσδήποτε το σκούρο περίγραμμα στα χείλη με το ανοιχτόχρωμο nude στην επιφάνεια και την glossy υφή!

Ψεύτικες αφέλειες

Δεν χρειάζεται να κόψεις τα μαλλιά σου για να δεις πώς μπορεί να είσαι με αφέλειες, αρκεί να ακολουθήσεις το παράδειγμα της Blanca Blanco. Αν έχεις μακριά μαλλιά πιάσε μια ψηλή κοτσίδα, φέρε τα μαλλιά μια- δύο φορές περιμετρικά της βάσης (ανάλογα με το μήκος των μαλλιών σου) και φέρε και την άκρη της κοτσίδας μπροστά σταθεροποιώντας με τσιμπιδάκια. Αυτή η άκρη της κοτσίδας θα λειτουργήσει ως ψεύτικη αφέλεια. 

Wet look

Δεν γίνεται καλοκαίρι χωρίς wet look! Η Naama Preis έβαλε γενναίες δόσεις gel για wet look πάνω σε μια ήδη βρεγμένη βάση κι έπειτα με μια χτένα χτένισε τα μαλλιά της όλα προς τα πίσω. Το look ολοκληρώθηκε από μια γραμμή shimmering μοβ σκιάς, υπέροχη επιδερμίδα και ανοδικά χτενισμένα φρύδια. 

Χρυσά… μάτια

Ποτέ δεν περιμέναμε ότι η χρυσή σκιά θα μπορούσε να εξασφαλίσει τόση ένταση στο βλέμμα μέχρι που το είδαμε στην Frida Aasen. Μια χρυσή, ιριδίζουσα σκιά τοποθετημένη περιμετρικά του ματιού εξυπηρέτησε τέλεια το σκοπό της ενώ το look πλαισιώθηκε με γενναίες δόσεις μάσκαρα, nude κραγιόν και πλούσια, καλοχτενισμένα μαλλιά. 

Creamy ροζ αποχρώσεις

Το μακιγιάζ της Haley Lu Richardson έγινε με προϊόντα Dior Makeup και στηρίχθηκε σε δύο βασικές αρχές: ροζ τόνοι και κρεμώδεις υφές που γίνονται ένα με την επιδερμίδα και εξασφαλίζουν μια απόλυτα υγιή όψη. Όσον αφορά τα μαλλιά, η Frida Kahlo ήταν ξεκάθαρα η πηγή έμπνευσης ενώ πίσω ήταν πιασμένα σε μικροσκοπικές πλεξίδες. 

Glowy skin και sky high top knot

Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα μάτια μας από την Jodie Turner- Smith η οποία έκανε τα κεφάλια να γυρίσουν χάρη στο sky high top knot της και την υπέροχη, πολύ λαμπερή επιδερμίδα της με ακόμη μεγαλύτερη ένταση στα ζυγωματικά!

Audrey Hepburn vibes 

Δεν γίνεται να δεις αυτή την εικόνα και να μην κάνεις συνειρμούς με την Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s. H Luma Grothe στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ των Καννών είχε αυτό το χτένισμα που κατέληγε σε baby bangs και ένα έντονο μακιγιάζ με bronze- χρυσούς τόνους. 

Στιλιζαρισμένο πιάσιμο

Από το beauty look της Catrinel Marlon θέλουμε να αντιγράψουμε τα πάντα και με κάθε λεπτομέρεια! Μας αρέσουν πολύ τα μαλλιά που είναι πιασμένα από τη μια μεριά και οι bronze τόνοι που επικρατούν στο μακιγιάζ όπως, επίσης, ο τρόπος που είναι απλωμένο το eyeliner στο κινητό βλέφαρο δημιουργώντας μια cat eye αίσθηση. 

Glossy hair και κόκκινα χείλη 

Hair goals X makeup goals από την πανέμορφη Izabel Goulart η οποία μας απέδειξε ότι δεν χρειάζονται πολλά για να ξεχωρίσεις. Ένα καλοφορεμένο κόκκινο κραγιόν ματ υφής, ένα sleek χτένισμα με χωρίστρα στη μέση, υπέροχη μαυρισμένη επιδερμίδα και ελαφρώς ανοδικά χτενισμένα φρύδια.

 Σγουρές φαβορίτες και smudged eyes

Η Mati Diop μας απέδειξε ότι μπορείς να κάνεις το sleek σινιόν ακόμη και αν έχεις σγουρά μαλλιά χωρίς να τα έχεις ισιώσει πρώτα. Μάλιστα, ένα μυστικό είναι να εκμεταλλευτείς τις σγουρές φαβορίτες σου και να τις αναδείξεις. Επίσης, η ίδια μας απέδειξε ότι το μαύρο smudged μακιγιάζ ματιών είναι τέλειο combo με ροζ λαμπερά χείλη και, κυρίως, πως αν έχεις φακίδες πρέπει να τις αφήσεις να αναδειχθούν και όχι να τις καλύψεις με τόνους makeup!

Highlighter σε γενναίες δόσεις

Το top model Candice Swanepoeal ισορρόπησε επιτυχώς το πολύ εντυπωσιακό ρούχο της με πιο ήσυχες επιλογές σε μακιγιάζ και μαλλιά. Για το πρώτο, όμως, φρόντισε να δανειστεί τις λάμψεις από το ρούχο της!

Slicked back hair

Slicked back hair για την Marion Cotillard η οποία στο μακιγιάζ κινήθηκε στους φυσικούς αλλά πολύ λαμπερούς τόνους στους οποίους μας έχει συνηθίσει έτσι κι αλλιώς!

The Parisian way 

Η κόρη της Jane Birkin, Lou Doillon, έφερε στο κόκκινο χαλί των Καννών αέρα από Παρίσι χάρη στην efortless επιλογή της σε μακιγιάζ και μαλλιά! Οι Γαλλίδες αγαπούν να σβήνουν το κόκκινο κραγιόν στα χείλη τους και αυτό ήταν το makeup trick που εφάρμοσε και η ίδια με σκοπό τα χείλη να δείχνουν σαν φρεσκοφιλημένα. 

Grey hair don’t care!

Αν έπρεπε να επιλέξουμε εκείνη την beauty εμφάνιση που συζητήθηκε περισσότερο, αυτή θα ήταν της Andie MacDowell η οποία εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με τις υπέροχες γκρίζες μπούκλες της και όλοι άρχισαν να συζητούν για την επιτακτική ανάγκη επιστροφής στη φυσική ομορφιά. Το φυσικό γκρι είναι το νέο… βαμμένο!

Half up

Κάτι που δεν περιμέναμε να δούμε στο κόκκινο χαλί ήταν το κλάμερ! Κι όμως, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Angele van Laeken το φόρεσε με τέτοιο τρόπο ώστε το έκανε να αφομοιωθεί πλήρως στο κόκκινο χαλί!

Χτενισμένα προς τα πίσω 

Τα κυματιστά μαλλιά χτενισμένα προς τα πίσω σαν να έχεις απλώς περάσει η ίδια μέσα από τα μαλλιά σου, τα δάχτυλά σου, έχουν ένα πολύ όμορφο και ανέμελο effect. Ευχαριστούμε Maggie Gyllenhaal που μας το θύμισες!

Berry lips και χαμηλές κοτσίδες 

Αν χρειάζεσαι απόδειξη ότι τα berry χείλη μπορούν να σταθούν και στην καρδιά του καλοκαιριού ρίξε μια ματιά στην εμφάνιση της Jessica Chastain η οποία το σέταρε τέλεια με μια πλάγια χαλαρή κοτσίδα. 

Στιλιζαρισμένο top knot

H Bella Hadid επέλεξε για τις Κάννες ένα χτένισμα που μας κάνει να θέλουμε να το δείξουμε στον κομμωτή μας και να το αντιγράψουμε την ίδια στιγμή!

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164