Site icon TLIFE

Chic updos, κόκκινο χρώμα στα χείλη και soft glam: Είναι τα beauty looks που είδαμε στo χθεσινό red carpet στις Κάννες

Το Φεστιβάλ Καννών συνεχίζεται και μερικές από τις διασημότερες ηθοποιούς, super models και celebrities που λατρεύουν τον κινηματογράφο πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις που κάνουν το γύρω του διαδικτύου. Οι πρεμιέρες είναι πολλές με τις πρωταγωνίστριες να λάμπουν μέσα στις δημιουργίες των αγαπημένων τους οίκων ενώ στο πλάι τους βρίσκονται πι διασημότεροι και πιο ταλαντούχοι make up artists και hairstylists.

Sienna Miller: Στη δεύτερη εμφάνιση της, την ίδια ημέρα, κράτησε το ίδιο hair look αλλά υιοθέτησε ένα chic glam make up με κόκκινο κραγιόν, ιδανικό για την περίσταση. 

Julianne Moore: Μάζεψε τα μαλλιά της στο αγαπημένη της low bun που συνδύασε με το iconic πλέον μακιγιάζ σε γήινες και παστέλ αποχρώσεις. 

Toni Garrn: Με το απόλυτο French girl beauty look που σημαίνει ανεπιτήδευτο χτένισμα με χωρίστρα στη μέση και διακριτικά, τονισμένα χαρακτηριστικά, χωρίς ίχνος υπερβολής. 

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

Alexa Clung: Μία ακόμη fun των looks που αγαπούν οι Γαλλίδες. Παρέμεινε πιστή στους απαλούς κυματισμούς στο lob και τις ροζ αποχρώσεις σε χείλη, μάτια και ζυγωματικά. 

Salma Hayek: Μάζεψε τα μαλλιά της σε μια αλογοουρά με όγκο και ελεύθερες τούφες να ακουμπούν στο πρόσωπο. Τη συνδύασε με απαλό smoky eye και ουδέτερη απόχρωση στα χείλη. 

Rosie Huntington-Whiteley: Με τα μαλλιά της sleek και μαζεμένα στο αγαπημένο της low bun, μάτια τονισμένα με γκρι σκιά και τα χείλη της nude ήταν μία από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της βραδιάς, 

Photos: Reuters
Κεντρική φωτογραφία: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

© 2024 tlife.gr