Site icon TLIFE

Drew Barrymore: Ο Chris Appleton και η Charlotte Tilbury την μεταμόρφωσαν σε rock star

H Drew Barrymore έχει μία από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές εκπομπές στην Αμερικανική τηλεόραση που ονομάζεται “The Drew Barrymore Show”,  με καλεσμένους celebrities αλλά και στενούς της φίλους. Παράλληλα με χιούμορ αλλά και συναίσθημα καλύπτει μια μεγάλη γκάμα θεμάτων, αρκετά από τα οποία γίνονται viral.  

Επίσης είναι εξαιρετικά δραστήρια στα social media και κυρίως στο Instagram όπου ανεβάζει posts τόσο από την καθημερινότητα όσο και τα παρασκήνια της εκπομπής συγκεντρώνοντας εκατοντάδες χιλιάδες likes. Το τελευταίο μάλιστα είναι πραγματική έκπληξη.

Πιο συγκεκριμένα ζήτησε από τον hairstylist της Kim Kardashian αλλά και της Jennifer Lopez, Chris Appleton καθώς και τη θρυλική make up artist Charlotte Tilbury να επιμεληθούν το beauty look της. Το αποτέλεσμα είναι απλά συγκλονιστικό μιας και οι δυο τους την μεταμόρφωσαν σε rock star. Η αλήθεια είναι ότι μας θυμίζει την Khloe Kardashian με τους κυματισμούς στα ξανθά μαλλιά και το glam smoky eye. Αγνώριστη αλλά απίστευτα εντυπωσιακή είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος. 

Κεντρική Photo by Raymond Hall/GC Images

© 2024 tlife.gr