Site icon TLIFE

Emma Corrin: Αποδεικνύει ότι το pixie μπορεί να δείχνει άκρως θηλυκό και ότι το μαύρο χρώμα στα μαλλιά είναι η νέα μεγάλη τάση

Η Emma Corrin είναι το απόλυτο fashion και beauty icon στην πιο εξεζητημένη και εναλλακτική όμως έννοια των όρων. Κάθε της εμφάνιση είναι μία ακόμη έκπληξη και δεν είναι τυχαίο ότι αγαπημένα fashion brands την έχουν επιλέξει για ambassador. 

Όσον αφορά τα beauty looks που υιοθετεί παραμένει σταθερή στο no makeup make up με μικρές όμως πινελιές που κάνουν τη διαφορά. Τα μαλλιά της, τον τελευταίο καιρό τα έχει κοντά και τώρα έρχεται με το πιο ιδιαίτερο pixie με κοντές φράντζες στη μέση και πολύ σκούρο, σχεδόν μαύρο χρώμα στα μαλλιά που είναι τελικά η μεγάλη τάση της σεζόν. 

Μην ξεχνάς ότι όλο και περισσότερες celebrities τους τελευταίους δύο μήνες αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους καστανά με την Kaia Gerber να κάνει την αρχή και την Kim Kardashian να ακολουθεί. Αν ανήκεις στις τολμηρές σου προτείνω να ακολουθήσεις το trend και να σκεφτείς σοβαρά το haircut της Corrin που είναι απλά συγκλονιστικό. 

© 2024 tlife.gr