Emmy Awards 2024: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks της βραδιάς

Τα 76α Primetime Emmy Awards πραγματοποιήθηκαν χθες στο Los Angeles με την τηλεοπτική σειρά “Shogun” να σαρώνει τα βραβεία. Στο red carpet πάτησαν celebrities με εντυπωσιακές εμφανίσεις και beauty looks που θα δεις στη συνέχεια. Από την Jennifer Aniston μέχρι την Brie Larson και την Rita Ora ήταν όλες τους υπέροχες. 

Reuters

Jennifer Aniston: Κράτησε τα μαλλιά της ίσια, τόνισε το βλέμμα της με μαύρη μάσκαρα, χείλη και ζυγωματικά με ροζ χρώμα. Η star παραμένει σταθερή εδώ και χρόνια στα απλά beauty looks ακόμη και στο κόκκινο χαλί. 

Reuters

Reese Witherspoon: Με τα μαλλιά της μαζεμένα σε ένα minimal bun και μακιγιάζ στην ίδια φιλοσοφία με soft smoky eye σε καφέ αποχρώσεις. 

Photo by Michael Buckner/Variety via Getty Images

Rita Ora: Είναι χωρίς δεύτερη σκέψη η πιο εντυπωσιακή εμφάνιση της βραδιάς. Υιοθέτησε το απόλυτο old Hollywood beauty look με retro updo και soft glam make up look. 

Reuters

Saoirse Ronan: Στο μακιγιάζ επικρατεί η ροδακινή απόχρωση με το μαύρο eyeliner να δημιουργεί μια σοφιστικέ αντίθεση. Οι απαλοί κυματισμοί στο bob της ταιριάζουν πολύ με τη chic εμφάνιση της. 

Reuters

Selena Gomez: Άφησε τα μαλλιά της ελεύθερα με χωρίστρα στη μέση που συνδύασε με υπέροχο soft smoky eye με έντονο eyeliner look και απαλή γκρι σκιά. Κράτησε τα χείλη nude ενώ η επιδερμίδα της είναι ματ και άψογη. 

Reuters

Sofia Vergara: Με Reverse liner και γήινες αποχρώσεις στα μάτια που κολακεύουν πολύ το βλέμμα της. Το σκούρο περίγραμμα στα χείλη είναι η λεπτομέρεια που χαρίζει την πιο θηλυκή πινελιά. 

Photo by Gilbert Flores Variety via Getty Images

Brie Larson: Ακολούθησε την μεγαλύτερη τάση της σεζόν στολίζοντας το κομψό half-up της με έναν τέλειο μαύρο φιόγκο. Το μακιγιάζ της είναι glam chic με minimal liner look και ροζ αποχρώσεις σε χείλη και ζυγωματικά. 

 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164