Gigi Hadid: Με αυτό το οικονομικό προϊόν δημιουργεί το summer kissed εφέ στα ζυγωματικά της

Το φετινό καλοκαίρι υπάρχει ένα make up trend που έχουν λατρέψει τα it girls και επιβάλλεται να αντιγράψεις. Όλα κινούνται γύρω από τα ζυγωματικά που είναι έντονα, λαμπερά και πιο εντυπωσιακά από ποτέ.

Η Hailey Bieber έκανε την αρχή, η Sabrina Carpenter ακολούθησε και τώρα είναι η σειρά της Gigi Hadid να μας συστήσει το αγαπημένο της look που έχει το τέλειο “summer kissed” εφέ. 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Ακριβώς αυτή είναι και η περιγραφή του super model δίπλα από το κοντινό πλάνο που μοιράστηκε με τους followers στο Instagram. “Summer kissed blush” λοιπόν με τα ζυγωματικά να συγκεντρώνουν τη λάμψη του καλοκαιριού. Η Gigi ποζάρει κάτω από τον ήλιο με το bob της ανεπιτήδευτο, wet  και υπέροχο που συνδυάζει με λαμπερό και απόλυτα φυσικό μακιγιάζ. 

Η επιδερμίδα της είναι δροσερή και τα χείλη της ζουμερά. Η λεπτομέρεια όμως που κάνει τη διαφορά είναι τα ζυγωματικά της που έχουν μια απόχρωση που συνδυάζει το ροζ με το ροδακινί και το μπρονζέ που θυμίζει το ηλιοβασίλεμα. Το super model αποκάλυψε ότι έχει συνδυάσει τρεις αποχρώσεις του maybelline Sun Kisser Blush. Ένα προϊόν σε υγρή μορφή με πρακτικό πινέλο που εφαρμόζεται εύκολα αφήνοντας ένα υπέροχο αποτέλεσμα. 

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164