Site icon TLIFE

H Georgia May Jagger έχει ένα πολύ ωραίο tip για την πρωινή της ρουτίνα

Η Georgia May Jagger είναι ένα από τα πιο αγαπημένα μας κορίτσια εκεί έξω. Η ίδια μόλις έκλεισε μια ολοκαίνουργια συνεργασία με την Hourglass και με αφορμή αυτό μίλησε στη βρετανική Vogue για θέματα που έχουν να κάνουν με την ομορφιά και όχι μόνο. 

Μάλιστα, μεταξύ άλλων, η ίδια μοιράστηκε κι ένα πολύ ωραίο tip για την πρωινή της ρουτίνα, το οποίο δεν έχει να κάνει άμεσα με το skincare αλλά έχει πολύ σημαντικό αντίκτυπο στον τρόπο που δείχνει η επιδερμίδα μας. 

“Κάθε πρωί προσπαθώ να ξεκινάω τη μέρα μου πίνοντας ένα ποτήρι ζεστό νερό και λεμόνι αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι είμαι περισσότερο κορίτσι του καφέ. Συνήθως ξυπνάω και πηγαίνω κατευθείαν στο μπάνιο για να πλύνω το πρόσωπό μου. Πήγα κι έκανα ένα facial στην Dr Barbara Sturm, οπότε έχω όλα τα προϊόντα της. Χρησιμοποιώ εντατικά το καθαριστικό προσώπου Enzyme Cleanser το οποίο είναι μια πούδρα που αναμειγνύεις με νερό. Το μείγμα κάνει πολύ αφρό και αυτό με κάνει να νιώθω ότι ξυπνάω αμέσως κάθε πρωί ενώ έπειτα το ξεπλένω με πολύ κρύο νερό. Αμέσως μετά απλώνω serum και ενυδατική. Μετά από αυτό, συνήθως πηγαίνω και φτιάχνω καφέ, τσεκάρω τα email μου και αν έχω χρόνο θα πάω για περπάτημα ή γιόγκα”. 

Τα beauty μυστικά της Georgia May Jagger, λοιπόν, είναι δύο: πρώτον, το ζεστό νερό με το λεμόνι που είναι αποτοξινωτικό και κάνει detox από μέσα και δεύτερον ο καθαρισμός της επιδερμίδας με προϊόντα σε μορφή πούδρας που κάνουν μικροαπολέπιση χωρίς να τραυματίζουν την επιδερμίδα. Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποια αγαπημένα. 

Dr Barbara Sturm Enzyme Cleanser, Cult Beauty

Skin Health Daily Microfoliant, Dermalogica, €17.95

Purete Sumbime Exfoliating Powder, Galenic, €30.00

© 2024 tlife.gr